Obavijesti

Promo sadržaj

Trenutno najtraženiji svadbeni bend ‘Grupa Profeel’ udružio je snage s finalistom SuperStara

Trenutno najtraženiji svadbeni bend ‘Grupa Profeel’ udružio je snage s finalistom SuperStara
12

Bliži se dan zaljubljenih – Valentinovo - a to zna i ekipa najtraženijeg svadbenog benda, ‘Grupe Profeel', koja ni ovog puta nije razočarala. Štoviše, mogli bismo reći kako su nadmašili sami sebe i udružili snage s finalistom ovogodišnjeg RTL-ovog SuperStara, Dinom Miklaužićem, s kojim spremaju glazbeno iznenađenje

U ovo vrijeme se navršava druga godišnjica odlaska jednog od najvećih glazbenika ovih prostora, neponovljivog Akija Rahimovskog, a kako je Parni Valjak s njim zaslužan za jedne od najboljih ljubavnih pjesama, pa je nama i Dini bilo jednostavno izabrati što ćemo obraditi za tradicionalno pjesmu za Valentinovo, a opet Akiju u čast - kazao nam je voditelj ‘Grupe Profeel’ Mario Pavleković.

Duet Grupe Profeel&Dina Miklaužića, možete pronači na Facebook profilu Grupe Profeel:

https://www.facebook.com/grupa.profeel  

Profeelovci su poznati po ludoj atmosferi koju naprave na svadbama, te svojim jedinstvenim aktivnostima. Kako je u zadnje vrijeme na svadbama sve popularniji “dvoboj” između cura I dečkiju, Profeelovci su smislil originalan način kako da se utvrdi tko jače pjeva.

Jedna od originalnih noviteta Grupe Profeel za 2024 godinu, je sada već svima poznat RoboFeel . U jednom trenutku svadbene večeri jedan od članova Grupa Profeel pred očima gostiju pretvori se u RoboFeel-a koji garantira podizanje posebnih trenutaka večeri u stratosferu. Možemo sa sigurnošću potvrditi kako je ‘RoboFeel’ donio novu dimenziju zabave na svadbama.

12
| Foto: PROMO

Kako Grupa Profeel zvuči uživo na svadbama možete provjeriti ovdje:

youtube.com/playlist?list=PLqSvWPB2sBaYdORuGcFXLyU1L-dClWuoq

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Andrija Topić novi član Uprave za akvizicije i integracije u Studencu
PROMO

Andrija Topić novi član Uprave za akvizicije i integracije u Studencu

Strateškim odabirom kompanija za preuzimanje i težnjom izvrsnosti u složenim procesima njihove integracije, Studenac nastavlja širenje na hrvatskom tržištu

Jeste li znali da se prava mala tvornica čokolade skriva u Opatiji?
PROMO

Jeste li znali da se prava mala tvornica čokolade skriva u Opatiji?

Uživajte u čarima odmora u hotelu Continental u Opatiji
Nastavi tradiciju uz Staročeško
PROMO

Nastavi tradiciju uz Staročeško

U današnje vrijeme, kod pristupa potrošačima sve je bitnija autentičnost i postojanost branda, a još bitnija je i očuvanost tradicije. Upravo smo na tradiciju najponosniji u Pivovari Daruvar kao nešto što iznimno poštujemo i čuvamo.