Obavijesti

Promo sadržaj

Tri prijedloga za najbolji doček 2020. na otvorenom u Zagrebu!

Tri prijedloga za najbolji doček 2020. na otvorenom u Zagrebu!
8

Na Zrinjevcu doček 2020. uz svevremenske hitove i najveću ponudu tradicionalnih jela kontinentalne Hrvatske

Omiljeni zagrebački gradski park i simbol Adventa u Zagrebu u silvestarskoj noći donosi koncerte dva sjajna benda:  Radiogroove i Zgroove! Koncerti počinju u 20 sati, uz prethodno zagrijavanje uz DJ Marteka.

Radiogroove je energični četveročlani bend, koji uz pregršt domaćih i stranih hitova obećaje nezaboravan provod. Njihov se repertoar bazira na obradama pop, rock i funk hitova plesnog karaktera uz koje je vesela novogodišnja noć zagarantirana! Zgroove je već poznati zagrebački peteročlani sastav, koji će publiku na Zrinjevcu uz svevremenske hitove uvesti u novu 2020. godinu! Za novogodišnju zabavu odabrali su svima nama poznate hitove od 70-ih do danas. 

Uz glazbeni program, i u novogodišnjoj noći, Advent na Zrinjevcu donosi iznimnu ponudu blagdanskih jela!
Zajedno s projektom Gourmet Experience Croatia, u suradnji s Lidlom Hrvatska, na Zrinjevcu se ovoga prosinca snažno ističe hrvatska tradicija, s naglaskom na kontinentalna jela i promicanje lokalne kuhinje stranim i domaćih gostima. Uz čaroliju desetaka tisuća lampica koje obasjavaju zrinjevački park, posjetitelji će tako i u prvim trenutcima 2020. moći uživati u Apetitlihu - jedinstvenom putovanju okusima kontinentalne Hrvatske

Plaćajući Mastercard® i Maestro® karticama i u Silvestarskoj noći ostvarujete 10% popusta na svim prodajnim mjestima! 

Na Silvestrovo ugostiteljske kućice rade od 10 do 02 sata iza ponoći, a na Novu godinu od 17 do 23 sata.

Vatromet i novogodišnje klizanje na Trgu kralja Tomislava!
Ledeni park na Trgu kralja Tomislava i ove godine priređuje doček na otvorenome uz glazbeni program koji biraju 2KulDJs, a svi koji žele potpuno poseban doček 2020. godine, mogu kupiti ulaznice za klizanje za ponoćni termin i tako doslovno „uklizati“ u 2020. godinu, uz spektakularni novogodišnji vatromet. Uz ponudu na ugostiteljskim kućicama, tu je i Ledeni vidikovac, s kojeg se pruža prekrasan pogled na zagrebačku ledenu bajku, a za koji je moguće rezervirati stajaća mjesta.

Nakon klizanja svakako kušajte adventske delicije na gourmet kućicama i ostvarite 10% popusta na svako plaćanje Mastercard® i Maestro® karticama!

Ledeni park i ugostiteljske kućice 31. prosinca rade od 10 sati do 02 sata iza ponoći, a na Novu godinu od 11:30 do 23 sata.

Na Novu godinu, u srijedu, 1. siječnja, na Ledenom parku je Silent srijeda! Kližite sa slušalicama i budite sami svoj DJ - ekskluzivne ulaznice kupite Mastercard® karticom na www.priceless.com, a u ponedjeljak 5. siječnja, ostvarite 50% popusta na ulaznice, samo uz Mastercard® i Maestro® kartice - uz svaku kupljenu ulaznicu, drugu dobivate gratis! 

Zagrebački doček u podne u parku Maksimir za velike i male!
Advent u Maksimiru organizira ponešto drukčiji doček, i to za cijelu obitelj! 
Na Silvestrovo, točno u podne priprema se veliki tulum na Adventu u Maksimiru, uz bend The Good Foot
Organizirane su i brojne dječje igraonice, kao i animacije za djecu. 
Velika novost ovogodišnjeg Adventa u Maksimiru je adventsko koturalište na otvorenome, od preko 400 kvadrata, koje će raditi i na Silvestrovo.
Advent u Maksimiru 31. prosinca radi od 10 sati do 17 sati, a na Novu godinu od 17 do 23 sata.

U novoj godini, od 2. do 7. siječnja, Udruga za autizam – Zagreb, na Adventu u Maksimiru kroz interaktivni doživljaj u jednome od postavljenih paviljoma, osvijestit će jedan mali dio senzornog i društvenog iskustva osoba s autizmom koja imaju snažan utjecaj na općeniti doživljaj svijeta oko sebe.

Ova neprofitna i socijalno-humanitarna nevladina organizacija, koju su 1997. godine osnovali roditelji djece i osoba s poremećajima iz spektra autizma, nastavlja ovom akcijom sa svojom misijom promicanja i ostvarivanja prava osoba s autimzom na život u zajednici.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100  dobiva ovaj kupon!
ORANŽ EUFORIJA

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100 dobiva ovaj kupon!

Osim godišnjeg pristupa ekskluzivnom sadržaju na dar dobivate kupone za shopping i usluge vrijedne 85 eura. Najbržih 100 dobit će Horizont Shop kupon od 15 eura

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti
PROMO

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti

Autoservis Autotek Vaš je pouzdani partner za održavanje i popravak vozila. Pružaju vrhunsku uslugu uz korištenje najnovije tehnologije i visokostručno osoblje
B2Run sezona 2024. kreće iz Splita: Pridružite im se i vi 16. svibnja na poslovnoj utrci
PROMO

B2Run sezona 2024. kreće iz Splita: Pridružite im se i vi 16. svibnja na poslovnoj utrci

Sa splitske Rive poslovnjaci iz grada i okolice startaju s utrkom 16. svibnja. A nakon toga, očekuje ih aftework druženje uz glazbu