Promo sadržaj

Komentari 0

Odabrana pobjednica nagradnog natječaja

Odabrana pobjednica nagradnog natječaja

Jeste li se ikad pitali koliko vremena zaista provodite u pranju posuđa? Ako je vjerovati istraživanjima, oko 3.500 sati u 60 godina. Iskoristite bolje sve te dane, osvojite vrijednu Electrolux ComfortLift® perilicu

U nagradnom natječaju "Pokloni obitelji 3.500 sati" koji je organizirao Electrolux, a poklanjao se najnoviji premium model ComfortLIft ® ESL7845RA. Prva perilica posuđa s donjom košarom koja se može podignuti do razine struka, što olakšava i prilagođava punjenje i pražnjenje perilice posuđa. Košara se potom bez napora vraća u početni položaj, uz kontrolirani blagi pokret, a vaše je posuđe uvijek sigurno. 

Kako ste mogli do nagrade?

1. Posjeti microsite price.24sata.hr
2. Unesi svoje podatke i mail adresu
3. Ispričaj priču o svojoj obitelji
4. Osvoji nagradu i pokloni obitelji 3.500 sati!
5. Lajkaj i sheraj

Electrolux je tražio najkreativniji odgovor, a pobjedila je Jadranka

Odmjeren pokret bez teškoća

Nema potrebe brinuti o krhotinama i napuknućima koje uzrokuje košara perilice za posuđe pri naglim pokretima, jer vodilice ComfortRails imaju posebne stabilizatore koji zaustavljaju košaru i sprječavaju nagle pokrete koji bi mogli dovesti do oštećenja posuđa. Zbog toga je ova perilica nježna prema posuđu, a uz to i tiha.

Uklonjiva ladica za pribor 

Perilica posuđa ComfortLift® dolazi s uklonjivom ladicom pribora za jelo koja je smještena u gornjem dijelu uređaja, umjesto košare za pribor za jelo koja se nalazi niže, oslobađajući time prostor u donjem dijelu perilice posuđa.

SoftGrip sigurnosni držači za čaše

Pozdravite se s ručnim pranjem čaša uz držače čaša za vino koji čvrsto drže čaše na mjestu tijekom cijelog ciklusa pranja. 

Satelitska donja mlaznica

Vrhunski rezultati uz satelitsku donju  mlaznicu s pet razina prskanja. Za razliku od klasičnih mlaznica, ova se mlaznica pomiče u nekoliko različitih smjerova te tako doseže i najnepristupačnija mjesta kako bi vaše posuđe bilo besprijekorno čisto, bez obzira na to kako je perilica napunjena posuđem.

Elegantan dizajn

Tehnologija KitchenFit čini ovu perilicu posuđa savršeno integriranim dizajnerskim predmetom.