Obavijesti

Promo sadržaj

Tvornica pergola i tendi: Pripremite se za sunčane dane

Tvornica pergola i tendi: Pripremite se za sunčane dane

Fortuna design tvrtka je koja uspješno posluje dugi niz godina u proizvodnji i plasiranju svih proizvoda za zaštitu od sunca.

Fortuna design posebno je poznata po izradi pergola i tendi u svojoj tvornici u Zagrebu. Tvrtka se odlikuje projektiranjem, izradom, montažom, stručnim kadrom te održavanjem kompletnog proizvodnog asortimana.

PERGOLE 

Želite li stvoriti mirnu oazu u svome domu? Ili pak povećati kapacitet svog ugostiteljskog objekta? Onda su tu naše pergole koje se sa svojim modernim dizajnom lako uklapaju u svaki prostor. One će vam osigurati zaštitu od sunca i ostalih vremenskih uvjeta tijekom sva 4 godišnja doba, a moguće ih je dodatno zatvoriti s bočnih strana na razne načine poput zip tenda, vertikalnih tenda, ostakljivanja, itd.

Naše pergole osiguravaju lakoću upravljanja elementima, kao i daljinsko upravljanje i automatizaciju, a dolaze u raznim bojama pa smo sigurni da će zadovoljiti svačiji ukus. U ponudi imamo bioklimatske pergole te one klasične sa blackout 3D platnom. 

OSTAKLJIVANJE 

Zatvorite svoj objekt bez narušavanja estetskog izgleda svog prostora, staklima koja su pogodna za sve vremenske uvjete.

U našem asortimanu imamo panorama ostakljivanje,tj. klizna stakla bez okvira koja se sastoje od aluminijske konstrukcije i kaljenog stakla. Drugi sistemi koji nudimo su Giljotine, tj. vertikalna stakla koja se isključvo pokreću na motor. Možemo ih koristiti i kao ogradne sisteme.

Zglobne tende 

Nudimo izradu visokokvalitetnih tendi, s platnima koja su šivana u našoj vrhunsko opremljenoj krojačnici. Tende mogu biti zglobne, zip, vertikalne te samim time naše tende imaju različite mogućnosti rukovanja.

Svi proizvodi rađeni su isključivo po mjeri te su maksimalno prilagođeni Vašem prostoru. Samim time, obzirom da je sve rađeno kod nas u Zagrebu, uvijek smo vam na raspolaganju za pitanja, servise te eventualne popravke.

Cijeli asortiman i detalje o proizvodima pronađite na internet stranici www.pergole-fortuna.hr te instagram i facebook profilu!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Biraj limenku, opet i opet i opet!
PROMO

Biraj limenku, opet i opet i opet!

Svima draža ambalaža

Damjan Rudež - Od NBA igrača do uspješnog poduzetništva
PROMO

Damjan Rudež - Od NBA igrača do uspješnog poduzetništva

Damjan Rudež, novi predavač Skill Boxa, profesionalni košarkaš, najbolji je primjer mladima kako je na svom putu odabrane karijere pa potom ulaganjem u svoje obrazovanje, nastavio putem uspješnog poduzetnika.
'Automobil  zapravo koristimo jedan sat na dan, a mjesečno nas stoji barem 500 eura'
PROMO

'Automobil zapravo koristimo jedan sat na dan, a mjesečno nas stoji barem 500 eura'

Među onima koji se, između ostalog, zalažu za stvaranje naprednih rješenja u području održive mobilnosti je i slovenska tvrtka Avant Car