Promo sadržaj

Komentari 0

Tvornica strave: Najstrašnije mjesto u Zagrebu

Tvornica strave: Najstrašnije mjesto u Zagrebu

Svjetska atrakcija 1. put u Hrvatskoj. Najstrašnije mjesto u gradu, dođi ako se usudiš. Povedi svoju ekipu pa da vas vidimo...

Velika, zabavna, adrenaliska atrakcija, u svijetu poznata kao Hounted house ili Kuća strave, kakve se mogu pronaći u svim velikim zabavnim parkovima, stiže u Zagreb.

Glumac i redatelj Rene Bitorajac i voditelj, komičar te poduzetnik Mario Petreković, u napuštenoj tvornici Katran otvaraju Tvornicu Strave!

Tvornica Katran zadnjih je desetak godina prepoznata kao mjesto izlazaka raznih generacija, ali i kao mjesto tematskih partya s naglaskom na Halloween večeri u organizaciji Shock Show Industry Maria Petrekovića.

Strašan i jeziv ambijent kakvog smo navikli vidjeti u filmovima strave, ambijentalna glazba,  scenografija i što je najvažnije živi glumci skriveni u 10 različitih prostorija, garantiraju jedinstven i nezaboravan adrenalinski događaj rezerviran za one hrabre, ali i za one malo manje hrabre koji se u grupi osjećaju sigurnije.

Događaj je to koji posjetitelje nikako neće ostavljati ravnodušnim. Neki će doći po svoju dozu adrenalina, neki iz znatiželje, a neki će iskušati svoje granice suočavanja sa strahom u sigurnim i kontroliranim uvjetima.

Ovim live show-om Zagreb dobiva novo i atraktivno, turistima zanimljivo mjesto bez jezične barijere koje je podržala i Turistička zajednica grada Zagreba.

U potpunosti kontroliranim uvjetima showu mogu prisustvovati sve generacije. Mlađi od 14 godina uz pratnju roditelje ili odrasle osobe, a umirovljenicima ulaz je besplatan!

Garantiramo vam oči širom otvorene, ubrzan dah i nevjerojatno dobar doživljaj o kojem ćete pričati.

Vrata su otvorena od subote 19.06.2021. pa dođite u bilo kojem trenutku od 17:00 – 22:00; sami, u paru ili grupici do 6 ljudi.

Dođite da mi ne bi dolazili po vas!

Za više informacija www.tvornicastrave.hr