Obavijesti

Promo sadržaj

Tvornica strave: Najstrašnije mjesto u Zagrebu

Tvornica strave: Najstrašnije mjesto u Zagrebu
9

Svjetska atrakcija 1. put u Hrvatskoj. Najstrašnije mjesto u gradu, dođi ako se usudiš. Povedi svoju ekipu pa da vas vidimo...

Velika, zabavna, adrenaliska atrakcija, u svijetu poznata kao Hounted house ili Kuća strave, kakve se mogu pronaći u svim velikim zabavnim parkovima, stiže u Zagreb.

Glumac i redatelj Rene Bitorajac i voditelj, komičar te poduzetnik Mario Petreković, u napuštenoj tvornici Katran otvaraju Tvornicu Strave!

Tvornica Katran zadnjih je desetak godina prepoznata kao mjesto izlazaka raznih generacija, ali i kao mjesto tematskih partya s naglaskom na Halloween večeri u organizaciji Shock Show Industry Maria Petrekovića.

Strašan i jeziv ambijent kakvog smo navikli vidjeti u filmovima strave, ambijentalna glazba,  scenografija i što je najvažnije živi glumci skriveni u 10 različitih prostorija, garantiraju jedinstven i nezaboravan adrenalinski događaj rezerviran za one hrabre, ali i za one malo manje hrabre koji se u grupi osjećaju sigurnije.

Događaj je to koji posjetitelje nikako neće ostavljati ravnodušnim. Neki će doći po svoju dozu adrenalina, neki iz znatiželje, a neki će iskušati svoje granice suočavanja sa strahom u sigurnim i kontroliranim uvjetima.

Ovim live show-om Zagreb dobiva novo i atraktivno, turistima zanimljivo mjesto bez jezične barijere koje je podržala i Turistička zajednica grada Zagreba.

U potpunosti kontroliranim uvjetima showu mogu prisustvovati sve generacije. Mlađi od 14 godina uz pratnju roditelje ili odrasle osobe, a umirovljenicima ulaz je besplatan!

Garantiramo vam oči širom otvorene, ubrzan dah i nevjerojatno dobar doživljaj o kojem ćete pričati.

Vrata su otvorena od subote 19.06.2021. pa dođite u bilo kojem trenutku od 17:00 – 22:00; sami, u paru ili grupici do 6 ljudi.

Dođite da mi ne bi dolazili po vas!

Za više informacija www.tvornicastrave.hr 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura