Obavijesti

Promo sadržaj

Tvrtka Auto Hrvatska Automobili postala novi Peugeot koncesionar u Osijeku

Tvrtka Auto Hrvatska Automobili postala novi Peugeot koncesionar u Osijeku

Vodeća je tvrtka iz područja autoindustrije u Hrvatskoj početkom 2024. godine otvorila podružnicu u Osijeku te proširila ponudu osobnog i lakog dostavnog programa s vozilima marke Peugeot na područje Slavonije

Svečano otvaranje Peugeot prodajno-servisnog centra na adresi Kapelska 102A u Osijeku obilježeno je 18. travnja u 13 sati, predstavljajući vrhunsku ponudu vozila i usluga vodećeg svjetskog automobilskog brenda.

Pristup vrhunskoj automobilskoj ponudi i uslugama u srcu Slavonije

Otvaranjem podružnice u Osijeku, Slavoncima je omogućen pristup bogatoj ponudi osobnih i lakih dostavnih vozila marke Peugeot. Svečano otvoren Peugeot prodajno-servisni centar opremljen je prema najvišim standardima kvalitete i funkcionalnosti, jamčeći vrhunsku uslugu kupcima u regiji.

U novom centru, Auto Hrvatska nudi širok asortiman Peugeot vozila, dodatne opreme, rezervnih dijelova te usluge ovlaštenog servisa. Također, kupci imaju mogućnost odabira i kupovine rabljenih vozila svih marki, pružajući im sve što im je potrebno za brigu o njihovim vozilima na jednom mjestu.

Potvrda podrške i povjerenja ključnih aktera autoindustrije

Svečanom otvaranju novog Peugeot prodajno-servisnog centra u Osijeku nazočili su ne samo brojni ugledni uzvanici iz poslovnog svijeta Slavonije i Hrvatske, već i predstavnici medija, koji su imali priliku iz prve ruke upoznati najnovije modele iz Peugeot ponude: 408, 2008, 208, 308, 308SW, 3008GT. 

U prigodnom govoru, izvršni direktor za osobni program Poslovne grupe Auto Hrvatska i direktor tvrtke Auto Hrvatska Automobili, gospodin Alen Vuksan-Ćusa, izrazio je zahvalnost dugogodišnjem partneru s tvrtki P Automobil Import d.o.o. te je istaknuo kapacitete i prednosti novog Peugeot prodajno-servisnog centra u Osijeku. Predstavljajući odgovornu osobu za Peugeot centar u Osijeku, gospodina Petra Kovača, regionalnog voditelja prodaje marke Peugeot, gospodin Vuksan je dodatno istaknuo predanost tvrtke Auto Hrvatska Automobili u pružanju vrhunske usluge kupcima.

Uz podršku ključnih članova Emil Frey Grupe Hrvatska, Tomislava Miletića, generalnog direktora za Peugeot, Citroën i DS Automobiles, te gospodina Dragutina Gotala, direktora marke Peugeot, potvrđena je važnost suradnje s tvrtkom Auto Hrvatska Automobili te su izraženi optimizam i povjerenje u uspjeh prodaje vozila i pružanja servisnih usluga u Osijeku.

Nakon svečanog otvaranja, druženje je nastavljeno u svečanom ozračju uz prigodan domjenak, označavajući početak nove ere u autoindustriji Slavonije, što je dodatno potvrdilo zajedničko oduševljenje i podršku za novi Peugeot centar u Osijeku.

Auto Hrvatska Automobili i Peugeot zajedno stvaraju novo iskustvo kupovine i brige o vozilima u Osijeku, te najavljuju daljnji razvoj i uspješnu suradnju u godinama koje dolaze.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Sportski centar Trnje okupio više od 1000 posjetitelja
PROMO

Sportski centar Trnje okupio više od 1000 posjetitelja

Sportsko – obiteljskim druženjem za praznik rada Crvena Kalina i Favbet Foundation razveselili brojne Ukrajince

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti
Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin