Obavijesti

Promo sadržaj

U 3 sata do naručenih artikala: Nova usluga ekspresnog preuzimanja postala je pravi hit

Powered by dm

U 3 sata do naručenih artikala: Nova usluga ekspresnog preuzimanja postala je pravi hit

Dolazak jeseni i hladnijeg vremena najavljuje povećanu brigu o koži, kosi i tijelu općenito. To je ujedno razdoblje koje volimo provoditi u toplini svog doma, pa se često odlučujemo na internetsku kupnju

VIDEO

Online kupnja je sve češći odabir kupaca jer nam se u samo nekoliko klikova mišem otvaraju široke, ali i najnovije ponude. Time lakše izabiremo željeni proizvod, a nije rijetkost da su cijene iste ili čak niže nego u samoj trgovini. Odaberemo li sigurnu stranicu za kupnju, u samo nekoliko koraka možemo doći do svojih proizvoda.

No online trgovina ima svoje nedostatke ako vam se žuri, a to je dostava u roku nekoliko dana. dm je spojio ugodno s korisnim i plasirao novu uslugu ekspresnog preuzimanja kako bi njihovi korisnici mogli uživati u online kupnji bez čekanja na dostavu ili u redu na blagajni. Ekspresno preuzimanje nova je usluga dm-a koja omogućava da online narudžbu preuzmete u dm prodavaonici nakon samo tri sata od kupnje. Isprobali smo ekspresno preuzimanje, a evo i naših dojmova.

1. Online kupnja

Sama kupnja protekla je vrlo jednostavno. Na dm-ovoj stranici smo, pomoću tražilice, pronašli sve proizvode koji su nam bili potrebni. Dodali smo ih u košaricu, a zatim smo provjerili jesu li svi proizvodi dostupni u najbližoj dm prodavaonici.

2. Besplatna dostava

S obzirom na to da su svi proizvodi bili na zalihama, odabrali smo kao način dostave "Ekspresno preuzimanje u dm prodavaonici". Jedna od pogodnosti je i to što se dostava u poslovnicu ne naplaćuje ako korisnik ima račun na web stranici dm-a.

3. Plaćanje

Izvršili smo kupnju kreditnom karticom, koja je, uz debitnu karticu te Google i Apple Pay, jedna od mogućnosti plaćanja

 

4. Preuzimanje narudžbe

Nakon malo manje od tri sata primili smo e-mail s potvrdom i jedinstvenim kodom s kojima smo se uputili u odabranu prodavaonicu. Kod preuzimanja online narudžbe u prodavaonici nije potrebno čekati u redu na blagajni, pa smo svoju narudžbu podignuli vrlo brzo, a naručene stvari bile su zapakirane u održivoj trajnoj torbi

Pomoću usluge ekspresnog preuzimanja u dm prodavaonici u dm prodavaonici u samo četiri kratka i jednostavna koraka uspjeli smo po odličnim cijenama, bez naplate dostave i bez čekanja u redu dobiti baš one proizvode koje smo trebali, a besplatna trajna torba u kojoj je bila naša narudžba dobro će doći za idući posjet dm-u

 

Powered by dm

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.