Obavijesti

Promo sadržaj

U Čučerje stigla dva kontejnera za stradale od potresa

U Čučerje stigla dva kontejnera  za stradale od potresa
7

Dopremljena još dva kontejnera u Čučerje, zahvaljujući općini Rugvica, Zabavnom radiju i Obrtničkoj komori Zagreb

Gostovanje predstavnika Obrtničke komore Zagreb u programu Zabavnog radija bilo je vrlo plodonosno. Dotakli su se problema sugrađana u Čučerju i hitne potrebe za kontejnerima u kojima privremeno mogu boraviti budući da su njihove kuće neuporabljive od potresa koji je 22. ožujka pogodio Zagreb.

Slušajući o teškoj situaciji, načelnik općine Rugvica gosp. Mate Čičak brzom intervencijom pomogao je da problem bude riješen te su za manje od 48 sati dopremljena dva kontejnera za obitelji koje su ostale bez doma.

Ovim putem Obrtnička komora Zagreb zahvaljuje i predsjedniku Udruženja prijevoznika Zagreb Zdravku Bubniću koji je ustupio prijevoz da kontejneri budu prevezeni do potrebitih obitelji, kao i gosp. Borivoju Zimonji sa Zabavnog radija na promociji akcije.

Inicijativa pomoći ovdje ne staje. Načelnik općine Rugvica gosp. Mate Čičak i predsjednik Obrtničke komore Zagreb gosp. Mirza Šabić dogovorili su da će ubrzo dopremiti još dva kontejnera za obitelji stradale u potresu u Čučerju.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Velika analiza zadovoljstva zaposlenika u 2023.
PROMO

Velika analiza zadovoljstva zaposlenika u 2023.

“Da ja vodim ovu tvrtku, donosile bi se drugačije odluke”: Hrvati su na poslu najzadovoljniji suradnjom s kolegama, ali nisu lojalni svom poslodavcu

U Našicama otvoren inovativan i jedinstven Pedagoški šumski centar „Šumski Radoznalci“
PROMO

U Našicama otvoren inovativan i jedinstven Pedagoški šumski centar „Šumski Radoznalci“

Pedagoški šumski centar „ŠUMSKI RADOZNALACI“ je jedinstveni Centar u Hrvatskoj, lociran u srcu prirode, u Našicama. To je mjesto gdje djeca, u manjim skupinama, iskustveno uče kroz igru u prirodi, u okruženju predivnih šuma i cvjetnih livada.
Favbet novom inicijativom pomaže boksačkim klubovima diljem hrvatske
PROMO

Favbet novom inicijativom pomaže boksačkim klubovima diljem hrvatske

Podrška lokalnim klubovima za rast I razvoj mladih boksačkih talenata