Obavijesti

Promo sadržaj

U hit komediji "Stado" na tapeti Hrvati, Slovenci i Srbi

U hit komediji "Stado" na tapeti Hrvati, Slovenci i Srbi
3

Domaća publika od danas u svim kinima može uživati u redateljskom prvijencu legendarnog glumca Nikole Koje!

Konačno smo dočekali dan kada će srpska hit komedija STADO koju je u regiji do sada pogledalo preko 200 tisuća ljudi zaigrati i u hrvatskim kinima. A ako se još uvijek premišljate isplati li se pogledati ovaj redateljski prvijenac legendarnog glumca Nikole Koje svakako preporučujemo da pogledate novu dostupnu scenu iz filma u kojoj su se, nakon Hrvata, na tapeti našli Slovenci… Ali i Srbi! U sceni koju vam ekskluzivno donosimo jedan od glavnih likova filma, Cveja pokušava nagovoriti menadžera tvrtke Max Kantor da mu omogući financijska sredstva za snimanje njegove nove serije. Međutim, razgovor ubrzo ode u vrlo neočekivanom pravcu i ubrzo prerasta u praktički fizički obračun, a kako će sve završiti možete doznati u kinima već danas!

Hit komedija STADO prije dva dana doživjela je svoju zagrebačku svečanu premijeru koju su svojim dolaskom uveličale brojne osobe iz našeg javnog života, a na gužvovitom crvenom tepihu pridružio im se i dio ekipe predvođene producenticom Biljanom Prvanović, scenaristom Nebojšom Romčevićem, redateljem, producentom i glavnim glumcem Nikolom Kojom te glumcima Zoranom Cvijanovićem i Natašom Ninković

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Komedija STADO jedna je od najambicioznijih filmskih produkcija s ovih prostora do danas. Osim što se radi o filmu čija je glavna tema jedna od onih s kojima se mnogi od nas istoga trenutka mogu poistovjetiti i što je okupio fantastičnu glumačku ekipu, film STADO poseban je i po tome što se radi o prvoj regionalnoj ko-produkciji u koju su uz producentsku kuću K12 uključeni i TV Prva, Filmski centar Srbije te Cineplexx – vodeći kino prikazivač jugoistočne Europe.

Film STADO u domaćim kinima možete pogledati već danas!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu
PROMO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu

Motor, loza, kuhača

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani
PROMO

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani

Tvrtka BIOVITALIS d.o.o. osnovana je 1996. godine i od tada njezin tim stručnjaka razvija i proizvodi prirodnu kozmetiku i dodatke prehrani koji doprinose zdravlju. Tvrtkom upravljaju supružnici Ivana Zagorec Kolednjak, magistra farmacije, i Stjepan Kolednjak, magistar ekonomije.
Zašto su kasina nepresušna vrela zabave
PROMO

Zašto su kasina nepresušna vrela zabave

Svi smo svjesni kako su igre u kasinu, bilo fizički ili online, zabavne i uzbudljive