Promo sadržaj

Komentari 0

U kockice se obuci i nagrade su ti pri ruci!

U kockice se obuci i nagrade su ti pri ruci!

Svaki narod ima nešto svoje, nešto po čemu se ističe, razlikuje od svih ostalih.

Ono po čemu nas Hrvate gotovo cijeli svijet poznaje jesu naše popularne "kockice" crvene i bijele boje, koje tako ponosno nosimo na sebi.

Možda jesmo mala država, ali naše je srce ogromno. Po tome smo uistinu posebni, na tome nam svi zavide. Jer za nas je nogomet doista više od sporta – on je dio naše kulture i samog identiteta.

Još jednom je došao trenutak da se svi skockamo i zajedno obojimo Hrvatsku. Na stadionu ili glavnom gradskom trgu, u kafiću ili svom dnevnom boravku – nebitno je gdje se nalaziš. Bitno je samo da si uvijek među svojima i svim srcem bodriš naše momke.

I zato te Karlovačko poziva da pokažeš svoje kockice – fotkaj sebe, ekipu, psa, kuću ili auto… Pokaži kreativnost i zapamti da je samo nebo granica! Navijaj među svojima jer one najskockanije nagrađujemo s 5 navijačkih paketa (svaki paket sadrži 4 hudice, 4 navijačka šala, 4 čipsa i 4-pack piva) te glavnom nagradom koja će cijeloj ekipi osigurati nepresušno osvježenje – godišnjom zalihom Karlovačkog piva (20 gajbi).

Svoje fotografije pošalji preko Karlovačko web-stranice ili se na licu mjesta fotkaj s ekipom uz pomoć jednog od digitalnih ekrana! Pronađi ih na lokacijama u Zagrebu (Oliver Twist Pub i Revolucija), Rijeci (Caffe bar Kosi Toranj) i Karlovcu (na početku šetališta dr. Franje Tuđmana) te osvoji nagrade za koje baš svi navijaju!

Nagradni natječaj traje od 23.11. do 1.12., a pravila nagradnog natječaja možeš pronaći ovdje.