Obavijesti

Promo sadržaj

U najvećem europskom family entertainment centru otvoren restoran s tristotinjak mjesta!

U najvećem europskom family entertainment centru otvoren restoran s tristotinjak mjesta!
9

U sklopu Amazinge, najvećeg europskog family entertainment centra, odnedavno posluje i restoran s bogatom ponudom hrane koja, između ostalog, uključuje burgere, pizze, à la carte jela, ražanj i dnevne gablece

Amazinga, najveći europski family entertainment centar smješten na Zagrebačkom Velesajmu, obogatio je svoju ponudu, i to otvaranjem vlastitog restorana koji je već poslužio više od 5 000 obroka!

Restoran s tristotinjak sjedećih mjesta se proteže kroz prizemlje i galeriju entertainment centra, kao i kroz vanjsku terasu na kojoj je dodatnih pedesetak sjedećih mjesta.

9
| Foto: Amazinga

U svakodnevnoj ponudi restorana su à la carte jela, pizze, salate i deserti, ali i dnevni gableci koji će se servirati od ponedjeljka do petka. Kruna ponude restorana su hamburgeri, a njih će, posebno za Amazingu, peći chef Slaven Đekić koji je zagrebačku gastro scenu osvojio kultnim street food lokalom Škatulica.

Trenutno pečemo šest burgera, a u razvoju su još dva recepta kojima ćemo zaokružiti ponudu”, rekao je Đekić koji je sa Škatulicom stekao vjernu publiku. “Zahvaljujem svima koji su redovito posjećivali Škatulicu i pozivam ih da sada posjete Amazingu gdje ih čekam s receptima, okusima i teksturama koje su zavoljeli i po koje su se vraćali”, dodao je Đekić.

Znajući da zabava na atrakcijama troši puno energije i kalorija koje kasnije treba nadoknaditi, Amazinga je pripremila posebnu promociju za burgere chefa Đekića koje će, do kraja rujna, besplatno poklanjati uz svaki kupljeni Platinum all-day paket te uz svaki kupljeni Amazinga pack od 3h.

 


 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Pokrenut je program prestanka pušenja, najmlađa polaznica ima 20, najstarija čak 80 godina
PROMO

Pokrenut je program prestanka pušenja, najmlađa polaznica ima 20, najstarija čak 80 godina

10 pušača koji žele prestati pušiti. Udruga CROHM koja je pokrenula pionirsku inicijativu prestanka pušenja uz pomoć bezdimnih proizvoda. Iskustva i rezultati će biti predstavljeni 28. svibnja na međunarodnoj konferenciji Biram bez dima: „Kako prestati pušiti?“. Za ostale pušače koji se žele informirati o bezdimnim proizvodima i žele prestati pušiti CROHM je pokrenuo birambezdima.hr

Specijalist za bol u zglobovima i mišićima.
PROMO

Specijalist za bol u zglobovima i mišićima.

Prema definiciji Hrvatskog jezičnog portala, specijalist je stručnjak u nekom užem području djelatnosti. No koliko god ta djelatnost možda bila uska, može biti korisna velikom broju ljudi, dodajemo mi. Posebno kada je u pitanju bol u zglobovima i mišićima.
Inin Zeleni pojas proširuje 15 novih projekata usmjerenih na zaštitu okoliša
PROMO

Inin Zeleni pojas proširuje 15 novih projekata usmjerenih na zaštitu okoliša

22.5. je održana svečana ceremonija uručivanja nagrada pobjednicima Ininog Zelenog pojasa za koji je ove godine pristiglo čak 158 ideja.