Promo sadržaj

Komentari 0

U školu sa stilom! Donosimo najtraženije tenisice po sniženoj cijeni!

U školu sa stilom! Donosimo najtraženije tenisice po sniženoj cijeni!

Iako je ljeto još uvijek u punom zamahu, školarci, ali i roditelji, vesele se povratku u prave školske klupe. Najljepše doba u životu nudi priliku za druženje, učenje i otkrivanje svijeta, a popusti na vodeće brendove tenisica u Deichmannu dolaze u pravi trenutak kako bi naši školarci novu školsku godinu dočekali sa stilom i u najudobnijim tenisicama.

Zbog najšire ponude vrhunskih svjetskih modnih brendova uz sniženja do 30%, Deichmann se svake godine izdvaja kao odredište br.1 za kupovinu obuće, ali i modernih dodataka poput ruksaka i torbi.

U školu s puno stila!

Najpopularniji modeli tenisica svjetskih brendova u Deichmannu vas očekuju uz sniženja i do 30% kako bi svaki odlazak na nastavu bio sa stilom.

Udobnost i kvaliteta su na prvom mjestu, ali kod izbora savršenih tenisica za prijelazno jesensko razdoblje, školarcima je važan i dizajn te nosivost. Upravo zato, modeli top brendova kao što su adidas, Puma i Nike prvi su odabir brojnih školaraca i roditelja kada je riječ o obući za svakodnevno nošenje. Klasične bijele ili tenisice s dodatkom boje jamče da će se obuća lako nositi uz svaku kombinaciju, a kvaliteta izrade garantira udobnost kod cjelodnevnog nošenja.

A kada krenu treninzi i obaveze... 

Jesen je vrijeme kada osim škole kreću i brojne izvannastavne aktivnosti, zbog čega su školarci u potrazi za najudobnijom sportskom obućom. Deichmannova back to school ponuda donosi izbor najmodernijih tenisica za nastavu tjelesne i zdravstvene kulture te izvanškolske obaveze. Tenisice u jarkim bojama, širok izbor obuće za djevojčice i dječake svih uzrasta u Deichmannu ćete pronaći po posebno sniženim cijenama.

Sve što ti treba – na jednom mjestu!

Osim obuće, sniženja u Deichmannu odnose se i na ruksake i torbe koje dolaze u trendi bojama i motivima kako bi svaki školarac pronašao svoj idealan ruksak. Djevojčice i dječaci svih uzrasta mogu birati između ruksaka različitih brendova uz cijene snižene do 30%.

Akcijske cijene odabranih artikala u svim Deichmann trgovinama potražite od 16. kolovoza do 12. rujna.

Osim back to school asortimana koji je namijenjen školarcima, u Deichmannu vas očekuje i široka ponuda svih vrsta obuće za žene i muškarce po sniženim cijenama.

Vidimo se u Deichmannu!