Obavijesti

Promo sadržaj

U školu sa stilom! Donosimo najtraženije tenisice po sniženoj cijeni!

U školu sa stilom! Donosimo najtraženije tenisice po sniženoj cijeni!
4

Iako je ljeto još uvijek u punom zamahu, školarci, ali i roditelji, vesele se povratku u prave školske klupe. Najljepše doba u životu nudi priliku za druženje, učenje i otkrivanje svijeta, a popusti na vodeće brendove tenisica u Deichmannu dolaze u pravi trenutak kako bi naši školarci novu školsku godinu dočekali sa stilom i u najudobnijim tenisicama.

Zbog najšire ponude vrhunskih svjetskih modnih brendova uz sniženja do 30%, Deichmann se svake godine izdvaja kao odredište br.1 za kupovinu obuće, ali i modernih dodataka poput ruksaka i torbi.

U školu s puno stila!

Najpopularniji modeli tenisica svjetskih brendova u Deichmannu vas očekuju uz sniženja i do 30% kako bi svaki odlazak na nastavu bio sa stilom.

Udobnost i kvaliteta su na prvom mjestu, ali kod izbora savršenih tenisica za prijelazno jesensko razdoblje, školarcima je važan i dizajn te nosivost. Upravo zato, modeli top brendova kao što su adidas, Puma i Nike prvi su odabir brojnih školaraca i roditelja kada je riječ o obući za svakodnevno nošenje. Klasične bijele ili tenisice s dodatkom boje jamče da će se obuća lako nositi uz svaku kombinaciju, a kvaliteta izrade garantira udobnost kod cjelodnevnog nošenja.

A kada krenu treninzi i obaveze... 

Jesen je vrijeme kada osim škole kreću i brojne izvannastavne aktivnosti, zbog čega su školarci u potrazi za najudobnijom sportskom obućom. Deichmannova back to school ponuda donosi izbor najmodernijih tenisica za nastavu tjelesne i zdravstvene kulture te izvanškolske obaveze. Tenisice u jarkim bojama, širok izbor obuće za djevojčice i dječake svih uzrasta u Deichmannu ćete pronaći po posebno sniženim cijenama.

Sve što ti treba – na jednom mjestu!

Osim obuće, sniženja u Deichmannu odnose se i na ruksake i torbe koje dolaze u trendi bojama i motivima kako bi svaki školarac pronašao svoj idealan ruksak. Djevojčice i dječaci svih uzrasta mogu birati između ruksaka različitih brendova uz cijene snižene do 30%.

Akcijske cijene odabranih artikala u svim Deichmann trgovinama potražite od 16. kolovoza do 12. rujna.

Osim back to school asortimana koji je namijenjen školarcima, u Deichmannu vas očekuje i široka ponuda svih vrsta obuće za žene i muškarce po sniženim cijenama.

Vidimo se u Deichmannu!
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
PROMO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“
PROMO

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Ako vas more ljubavne, financijske, zdravstvene ili poslovne brige, znajte da je vidovnjakinja Sandra ovdje za vas! Bilo da ste u Hrvatskoj ili inozemstvu, Sandrinom „kirurški preciznom“ Daru vidovitosti neće promaknuti fini detalji iz vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!
Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir
PROMO

Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir

Ukoliko ste strastveni ljubitelj pokera i u potrazi za nezaboravnim turnirskim iskustvom, ne propustite priliku da se pridružite Elitnoj seriji Texas Hold’em Pokera u Grand Casinu Admiral!