Obavijesti

Promo sadržaj

U SPAR i INTERSPAR trgovinama sve za roštilj!

U SPAR i INTERSPAR trgovinama sve za roštilj!
2

U bogatoj ponudi SPAR-a Hrvatska kupci mogu pronaći baš sve što im treba za savršen ručak s roštilja. U širokom asortimanu SPAR i INTERSPAR trgovina tako se nalazi više od 1000 proizvoda koji niti jednog zaljubljenika u roštiljanje neće ostaviti ravnodušnim

U ponudi se može pronaći niz proizvoda namijenjenih za roštilj: od mariniranog mesa, ražnjića, najšire ponuda ćevapa, povrća, sireva, umaka do različitih vrsta roštilja i opreme za roštiljanje.

SPAR Hrvatska u svojoj ponudi ima najveći izbor ćevapa pa tako kupci mogu pronaći banjalučke, sarajevske, ćevape od junetine i ovčetine, premium juneće ćevape i mnogo druge. Uz bogatu ponudu ćevapa kupci mogu pronaći i marinirane pileće ražnjiće, krila ili file. U ovoj ponudi za kupce je pripremljen i izbor pljeskavica i kobasica roštiljki s raznim varijacijama. 

Tu je i ponuda sočnih savršeno obrađenih stakeova, s garantiranim zrenjem od 21 dan, koji će zadovoljiti i najzahtjevnija nepca. Od svinjskog mesa u ponudi su neizostavni vrat, carsko meso i leđa koja dolaze u mariniranoj i klasičnoj opciji.

Od ostalih sastojaka i priloga kupci u SPAR i INTERSPAR trgovinama mogu pronaći kajmak, umak salsa barbecue, crni papar, papričice, luk, patlidžan te sve ostale potrebne artikle za idealan roštilj. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Proljetni roštilj na otvorenom nezamisliv je bez ukusnih priloga. I u tom segmentu SPAR Hrvatska može se pohvaliti najširom ponudom priloga, umaka i pića, a raskošna SPAR-ova ponuda obuhvatila je i namirnice za vegetarijanski oblik roštilja.

Tu treba izdvojiti SPAR-ov BBQ slatki krumpir koji predstavlja idealan prilog uz fino pečeno meso na grillu, ali i sir za grill - izvana zapečen i hrskav, a iznutra kremast i rastezljiv. Iako je sir zamišljen kao prilog uz meso, on može poslužiti kao glavno jelo ili kao dio sočnog sendviča.

Osim prehrambene ponude, u SPAR i INTERSPAR trgovinama svi roštilj-fanovi također mogu pronaći razne vrste roštilja na ugljen, električne roštilje, pribor za roštiljanje poput hvataljki, rukavica, daski za dimljenje, što hrani daje jedinstven okus. U širokoj ponudi moguće je pronaći i grill košare za povrće, žice za pečenje ribe, posude za potpalu ugljena i pizza set za grill.

Uz grill idu i brojna pića, a tu je SPAR Hrvatska pripremio posebnu pogodnost. Sva kupljena, a neotvorena pića za roštilj, kupci mogu uz predočenje računa vratiti u trgovinu i ostvariti povrat novca.

SPAR Hrvatska je u bogatu grill ponudu uvrstio i zavidan broj domaćih proizvoda čime stavlja naglasak na važnost poticanja kupovine hrvatskih proizvoda i potvrđuje svoju posvećenost hrvatskoj kvaliteti.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj
Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince