Obavijesti

Promo sadržaj

U Splitu se 4-6.10. sprema 5. Startup Europe Regatta

U Splitu se 4-6.10. sprema 5. Startup Europe Regatta
8

Što to povezuje regatavanje i inovativne tehnologije možete saznati na petoj po redu Startup Europe Regatti koja će se održati u Splitu od 4. do 6.10. ove godine

Jedinstveni događaj koji spaja tehnološku konferenciju, najveću izložbu startupova i vrhunsko regatno iskustvo u splitskom akvatoriju. Sve to začinjeno ekskluzivnim networkingom na lokacijama poput vile Dalmacija ali i drugih atraktivnih lokacija u Dioklecijanovoj palači i na splitskoj Rivi.

Sudionici ovog jedinstvenog događaja su mladi startup poduzetnici, domaći i međunarodni investitori, poslovni subjekti iz financijske industrije, zelenih tehnologija, energetike i generalno svi koji nešto znače u svijetu poslovanja temeljenog na novim tehnologijama. Tako ovaj događaj možemo svrstati u pravi “business event” za sve one koji žele ići u korak sa tehnologijom i upoznati se na vrijeme sa tehnologijama budućnosti.

Uz dobru zabavu, međusobno povezivanje, svim inovativnim jedriličarima želimo dobar vjetar i puno izazovnih projekata koji će izaći iz ovog jedinstvenog događaja.

8
| Foto: PROMO

Više o samom događanju možete saznati na linku wwww.startupeuroperegatta.com te pozivamo sve zainteresirane startupove, poduzetnike, da se prijave na vrijeme i osiguraju mjesto jer je broj sudionika ograničen s obzirom na ekskluzivnost samog događaja.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Sonja i Natalija, žene koje ruše rodne stereotipe
PROMO

Sonja i Natalija, žene koje ruše rodne stereotipe

Posjetili smo dvije iznimne žene koje svakim danom ruše nametnuta rodna ograničenja i dokazuju istinsku snagu žena

"Um širi od neba": Kineski predsjednik Xi i francuska kultura
PROMO

"Um širi od neba": Kineski predsjednik Xi i francuska kultura

Svaki put kad kineski predsjednik Xi Jinping održi novogodišnji govor, njegove police u uredskom prostoru unutar kompleksa Zhongnanhai uvijek su proučavali znatiželjni knjiški crvi diljem zemlje i svijeta.
Svi su pohrlili po ulaznice za "Progledaj srcem"
PROMO

Svi su pohrlili po ulaznice za "Progledaj srcem"

Duhovno-glazbeni spektakl godine okupit će najpopularnije izvođače duhovne glazbe u Areni Zagreb