Obavijesti

Promo sadržaj

'Hoće li se Di Caprio pojaviti u Svetoj Nedelji na Dočeku 2018?

'Hoće li se Di Caprio pojaviti u Svetoj Nedelji na Dočeku 2018?
3

U najluđoj noći u godini u Svetoj Nedelji sprema se genijalan 'all inclusive' tulum na temu 'Vuk s Wall Street-a'

Organizatori su se na facebook eventu prisjetili dočeka ove godine koji je također bio organiziran u Sportskom centru Sveta Nedelja: 

'Godina se bliži kraju, nadamo se da Vam je bila uspješna na svim područjima! Zajedno smo ušli u Novu 2017. godinu, na najbolji mogući način, a sada godinu stariji, bolji i kreativniji, pripremili smo Vam vrhunski tulum o kojem će se dugo pričati! Za 2017. smo zaželjeli da bude odlična i da nam donese sreće, veselja i zabave, kao što je i bilo! Za 2018. imamo slične želje uz još više zabave, veselja, a ovog puta i novaca! Kako bismo to i dobili, pripremili smo Vam genijalan tulum na temu 'Vuk s Wall Streeta.'

Raznim događanjima sve bogatiji 'Sportski Centar Sveta Nedelja', smješten na 'zapadnim vratima' grada Zagreba, u blizini silaska s autoceste, u kojem se i druge godine za redom organizira odličan događaj povodom 'najluđe noći u godini' gdje će se posjetiteljima u 'all inclusive' paketu ponuditi vrhunski glazbeni program te odlična ponudu hrane i pića za koju je i ove godine zadužen CATERING LOBARIS! Inicijator ovog događanja je vrijedna, mlada i kreativna ekipa iz agencije MAINSTREAM SUPPORT koja preko godine organizira oko 200 evenata različitog tematskog i sadržajnog karaktera.

Program će se odvijati na dva floora! Tamburaški sastav Colapis, mladi i zgodni dečki iz karlovačkog kraja svojom će svirkom ovaj svetonedeljski doček učiniti vrhunskim. Njima će se na pozornici pridružiti i dvojica mladih dj-eva: DJ Đuka i DJ Doza.
Goste očekuje i vrhunska produkcija, hostese i više puta spomenuti 'The Wolf of Wall Street Party Show'!

Ulaznice u prodaju kreću od 20. studenog, a sve informacije o kupnji i o ostalim pojedinostima potražite na facebook eventu ovog spektakularnog dočeka.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Zašto kupiti energetski učinkovit hladnjak?
PROMO

Zašto kupiti energetski učinkovit hladnjak?

Kad kupujemo novi kućanski uređaj, nadamo se i očekujemo da će trajati desetljećima. Ne samo zato što takva kupnja podrazumijeva veći trošak, već i kako bi se izbjeglo stvaranje elektroničkog otpada i onečišćenje planeta.

Njega zovu kad procuri: „Cijevi su stare, rade se ilegalne kanalizacije“
PROMO

Njega zovu kad procuri: „Cijevi su stare, rade se ilegalne kanalizacije“

Vlasnik hitnih intervencija za odštopavanje začepljenja otkriva u kakvom su stanju instalacije po hrvatskim kućanstvima
Trendovi u čišćenju doma
PROMO

Trendovi u čišćenju doma

Trendovi s kojima su nas upoznali TikTok i YouTube mogu pomoći da pronađete motivaciju za čišćenje svojeg doma. Možda vam se i svide pa postanu nova omiljena rutina kod kuće...