Obavijesti

Promo sadržaj

Stavite ruksak na leđa i krenite u Vrbovsko gdje počinju 'Super dani vani' za sve generacije

Stavite ruksak na leđa i krenite u Vrbovsko gdje počinju 'Super dani vani' za sve generacije
18

Priroda je na vrhuncu svoje ljepote okupana zelenilom. Grad Vrbovsko i restoran Kamačnik pozivaju od 08. -11. 6. na manifestaciju za cijelu obitelj

Izletište Kamačnik u Vrbovskom idealna je destinacija za posjet tijekom čitave godine, no ovaj bajkoviti kanjon posebno je atraktivan u proljeće. Priroda je na vrhuncu svoje ljepote okupana zelenilom. Pješačka staza duga 3.2. km romantično vijuga do izvora , dok drveni mostići ispod kojih protječe rječica opuštaju poput melema. Ukoliko toj divoti dodamo cjelodnevni sadržaj manifestacije SUPER DANI VANI na koji vas domaćini Grad Vrbovsko i restoran Kamačnik pozivaju u periodu od 08. -11. 6. onda zaista nema razloga da ne prihvatite ovaj poziv, stavite ruksake na leđa i odaberete sudjelovanje u programu baš po svojoj mjeri!

Prvi prijedlog svakako je uživati u finoj hrani. 08. lipnja 2023.g. na sam blagdan Tijelova održat će se već tradicionalno kulinarsko druženje – NATJECANJE U SPRAVLJANJU LOVAČKOG KOTLIĆA. Gorski je kotar poznat po tradiciji lova i jelima od divljači, a među glavne specijalitete od divljači definitivno spada lovački gulaš u kotliću. Ako imate neki tajni obiteljski recept, okupite ekipu i dokažite na natjecanju 08. lipnja da je vaš lovački kotlić najukusniji! Ne brinite za namirnice jer su one osigurane, ponesite samo pribor te kotlić s tronošcem. Jelo koje pripremite probat će stručna komisija na čelu s Tomislavom Špičekom te novinarom i blogerom Domagojem Jakopovićem Ribafishem. Prijavite ekipu putem obrasca dostupnog na web stranici: www.visitvrbovsko.hr ili www.vrbovsko.hr , gdje ćete pronaći više informacija o natjecanju u spravljanju LOVAČKOG KOTLIĆA te uplati kotizacije.

18
| Foto: Grad Vrbovsko

09. lipnja restoran Kamačnik za vas će pripremiti prava kulinarska iznenađenja, a ukoliko vaši najmlađi sanjaju o glazbenoj karijeri, redovito pjevaju i obožavaju plesati u subotu 11. lipnja 2023.g. imat će priliku zablistati na pravoj pozornici pred brojnom publikom i pokazati svoj talent. Natjecanje u pjevanju i plesu ZELENI MIKROFON & KAMAČNIK DANCE je za djecu od 5 do 16 godina, a pobjednici u kategorijama osvajaju i vrijedne novčane nagrade. Svim sudionicima natjecanja bit će osiguran besplatan obrok i diplome za sudjelovanje, a po završetku natjecanja druženje će se nastaviti kroz kreativne radionice. Za dobru atmosferu i odličnu zabavu biti će zadužen poznati voditelj Dražen Turina Šajeta. Svoje sudjelovanje prijavite putem obrasca dostupnog na web stranici www.visitvrbovsko.hr ili www.vrbovsko.hr , gdje ćete pronaći više informacija o natjecanju. Kotizacija za sudjelovanje se ne plaća.

6
| Foto: Grad Vrbovsko

11. lipnja , posljednji dan manifestacije manifestacije „Super dani vani“ posvećen je šetnji i ribolovu te druženju uz živu glazbu. Ljubitelji ribolova moći će uživati u lovu ribe na plovak i mušićarenju. Svim sudionicima je osiguran obrok. Prijave na broj 091 444 800. Vidimo se, bistro...

- Kamačnik je prekrasno izletište i idealno mjesto za druženje i odmor, a manifestacija na koju vas pozivamo namijenjena je svim dobnim skupinama. Prilikom njezina organiziranja posebno smo mislili na naše najmlađe posjetitelje, htjeli smo ih razveseliti povodom završetka školske godine druženjem u kojem će moći osvojiti vrijedne nagrade i zabaviti se u raznim kreativnim radionicama. U svakom slučaju, vesela atmosfera, zanimljive i vrijedne nagrade, poznati voditelji, dobra glazba i šetnja jednim od najljepših hrvatskih kanjona odlični su razlozi da praznike uz blagdan Tijelova provedete u našem izletištu – poručuje gradonačelnik Vrbovskog Dražen Mufić.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu
PROMO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu

Motor, loza, kuhača

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani
PROMO

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani

Tvrtka BIOVITALIS d.o.o. osnovana je 1996. godine i od tada njezin tim stručnjaka razvija i proizvodi prirodnu kozmetiku i dodatke prehrani koji doprinose zdravlju. Tvrtkom upravljaju supružnici Ivana Zagorec Kolednjak, magistra farmacije, i Stjepan Kolednjak, magistar ekonomije.
Zašto su kasina nepresušna vrela zabave
PROMO

Zašto su kasina nepresušna vrela zabave

Svi smo svjesni kako su igre u kasinu, bilo fizički ili online, zabavne i uzbudljive