Obavijesti

Promo sadržaj

U Zagrebu uočeno da brige prelaze na drugoga!

U Zagrebu uočeno da brige prelaze na drugoga!
4

Brigo moja, prijeđi na drugoga – jedna je od omiljenih uzrečica u našim krajevima. Ovih je dana u centru Zagreba uočeno da zaista postoji način da se riješimo barem jedne od svojih briga

Možete li se sada, odmah, prisjetiti briga koje su vas mučile prije godinu dana ili čak prije nekoliko godina? Jesu li na kraju ispale dobro? Zasigurno ste na njih potrošili dragocjeno vrijeme, energiju, pa i zdravlje, a većina njih ispala je sasvim bezazlena. Brinemo li barem malo, svakog dana, unaprijed zbog nečega na što ne možemo utjecati, potrošit ćemo dragocjeno vrijeme života na loše osjećaje i neutemeljeni strah.

Ako im se već ne možete oduprijeti, brige bi trebale provocirati na akciju, a ne na predaju i depresiju. Sve što vas brine, popravite ako možete ili učinite tako da ispadne dobro. Naravno, sve to pod uvjetom da ste zaista svjesni svojih briga – priznajete ih i imate želju raditi s njima. Nije li ni to slučaj, onda ne prostaje ništa drugo nego potražiti pomoć sa strane.

Oni ne mogu preuzeti sve brige, ali mogu preuzeti jednu, brigu o najdragocjenijem, brigu o zdravlju. Oni su Croatia osiguranje i ovih su dana najsretnije prolaznike centrom Zagreba nagradili oduzimanjem jedne od njihovih briga – brige o zdravlju.

U suradnji s maštovitim majstorima oglašavanja iz tvrtki Bruketa&Žinić&Grey te GO2Digital upogonili su Brigometar – interaktivni ekran koji pouzdano mjeri razinu brige. Tako su svi prolaznici imali priliku stati pred ekran i izmjeriti razinu briga kojima su opterećeni. Osim rezultata i odgovarajuće preporuke, mogli su skinuti jednu brigu s vrata – brigu o zdravlju. Naime, Croatia osiguranje je za sve koji brinu o zdravlju kreirala Dopunsko Detekt ponudu s ciljem ranog otkrivanja teških bolesti (srčani i moždani udar, melanom, rak prostate, rak dojke, rak pluća, vrata maternice ili testisa). Učinili su to svjesni važnosti pravovremene brige o zdravlju i stanju organizma, te činjenicom da je želja za dobrim zdravljem i briga za zdravlje na prvom mjestu svakog čovjeka.

No, dosta priče – riješite se jedne brige i potražite Dopunsko Detekt ponudu Croatia osiguranja.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura