Obavijesti

Promo sadržaj

U zemlji zombija zabava nikada ne umire!

U zemlji zombija zabava nikada ne umire!
8

Ovog listopada redatelj Venoma i scenaristi Deadpoola vraćaju nas u najzabavnije mjesto na svijetu - zemlju zombija!

Desetljeće nakon što je film „Dobrodošli u zemlju zombija“ postao hit i kultni klasik, stara ekipa (Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Abigail Breslin i Emma Stone) iznova se okupila kako bi se suočila s potpuno novim izazovima i problemima u svijetu u kojemu vladaju zombiji. Ovaj put starom društvu pridružuju se i neki novi članovi (Rosario Dawson, Zoey Deutch, Luke Wilson) s kojima, u jednako humorističnom i zabavnom tonu, nastavljaju svoju borbu. 

Film “Povratak u zemlju zombija” u domaća kina dolazi 17. listopada garantirajući novu dozu zabave i avanture. Vrijedi svakako istaknuti kako je svaki član glavne glumačke ekipe u međuvremenu bio nominiran za Oscara, dok je Emma Stone uspjela i osvojiti zlatni kipić i to 2017. g. za svoju izvedbu u mjuziklu La La Land. U originalu iz 2009. g. svojevrsnu cameo ulogu imao je i legendarni Bill Murray, a možemo li nešto slično očekivati i u nastavku preostaje nam vidjeti kada film započne sa prikazivanjem na velikim platnima.   

“Povratak u zemlju zombija” (Zombieland:Double Tap) post-apokaliptična je horor komedija koja se nastavlja na film iz 2009. godine “Dobrodošli u zemlju zombija“ (Zombieland). Film je tada okupio fantastičnu glumačku (Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Abigail Breslin i Emma Stone) kojoj se ove godine pridružuju Rosario Dawson, Zoey Deutch i Luke Wilson. Za scenarij su zaslužni Rhett Reese, Paul Wernick i Dave Callaham dok je redateljska palica ponovno u rukama Rubena Fleischera (Venom, Gangsterski odred). 

U „Povratku u zemlju zombija“ Columbus (Jesse Eisenberg), Tallahasse (Woody Harrelson), Wichita (Emma Stone) i Little Rock (Abigail Breslin) našli su jedinstvene načine preživljavanja u carstvu zombija i prilagodili se novim uvjetima života, ali njihova uhodana rutina brzo biva prekinuta. Ovih četvero ubojica morat će se suočiti s novim vrstama zombija koji su evoluirali od prvog filma, ali i s nekim novim preživjelim ljudima. No ono najvažnije, morat će se suočiti s glavoboljom koju uzrokuje njihova sarkastična, novostvorena obitelj.  

“Povratak u zemlju zombija” u kinima od 17.10. i u 4DX-u!

Columbia Pictures’ ZOMBIELAND: DOUBLE TAP World Premiere at the Regency Village Theatre, Westwood, CA, USA - 10 October 2019
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince
REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj