Promo sadržaj

Komentari 0

Ubrzaj karijeru i biznis! Prijavi se na MBA Test Drive

Ubrzaj karijeru i biznis! Prijavi se na MBA Test Drive

Bliži se rok za prijavu na „MBA Test Drive“ u sklopu kojeg možete osjetiti kako je biti dijelom najveće regionalne MBA zajednice, a očekuju vas i upisne pogodnosti!

Velike promjene svakodnevica su poslovnog svijeta. Konkurenti dolaze iz nekonvencionalnih industrija, a preferencije kupaca se brzo mijenjaju. S jedne strane, ovakav kontekst pruža priliku za dodatnu kreativnost i inovativnost, dok s druge strane traži lidere nove generacije. Kako najbolje odgovoriti na nove zahtjeve?

MBA Test Drive

3. prosinca 2021. održat će se MBA Test Drive na temu The Keys to Innovation and Design Thinking. Kroz vodstvo renomiranog stručnjaka dr. Nicolasa Kfurija saznajte više o najnovijim inovativnim konceptima i o potrebnim alatima za uspješnu implementaciju novih organizacijskih rješenja.

Doživi MBA svijet

Ovaj interaktivni događaj istovremeno će vam pružiti ekskluzivan uvid u MBA svijet, stoga je namijenjen svima koji razmišljaju o upisu MBA programa. Događaju će se pridružiti i neki od bivših polaznika, lideri vodećih kompanija, koji će podijeliti svoja iskustva te benefite koje im je MBA donio.

Događaj će se održati uživo u COTRUGLI Business School u Zagrebu, a svoje mjesto rezervirajte ovdje. Rok za prijavu je 1. prosinca 2021., a sudjelovanje je besplatno.

Zašto sudjelovati?

95% alumnija preporučuje COTRUGLI

COTRUGLI Business School profilirala se kao najprogresivnija poslovna škola u jugoistočnoj Europi. U studenom 2021. COTRUGLI je proveo anketu među svojim alumnijima kako bi se provjerilo zadovoljstvo programom i utjecaj MBA na njihov napredak u karijeri. 88,5% alumnija iznimno je zadovoljno kvalitetom programa i timom predavača, a tu kvalitetu osigurava međunarodna AMBA akreditacija (Assocation of MBAs), koju posjeduje samo 2% poslovnih škola na svijetu. Ova akreditacija polaznicima jamči konkurentnost programa, kredibilitet predavača i relevantno poslovno iskustvo polaznika. Nadalje, 76,2% alumnija smatra da im je MBA pomogao u razvoju karijere, a 95% alumnija preporučilo bi COTRUGLI Business School.