Obavijesti

Promo sadržaj

Učinkovito protiv korova: Uklanjanje korova bez kemikalija

Učinkovito protiv korova: Uklanjanje korova bez kemikalija
4

Vlasnici vrtova ulažu puno vremena i truda u uklanjanje korova s vrtnih greda, travnjaka i popločanih površina

Staze okružene prekrasnim cvijećem, plodnim gredicama povrća, bogatim zelenim travnjacima i tamo nas opet čeka dosadni korov, koji nas svake godine iznova iznenadi.

Korovi u travi, na grebenima i među pločnicima pojavljuju se svake godine i otežavaju rad vrtlarima i vlasnicima vrtova.

Svim ljubiteljima vrtlarenja preporučamo, da za odstranjivanje korova prvo rahlimo zemlju oko korov asa kultivatorom ili pljevilicom. Kad se tlo djelomično olabavi, uklonite korov malim ručnim alatom ili grabljama. Pazite da prilikom uklanjanja korova, izvadite i korijenje. Ne vadite previše zemlje i pripazite na biljke u blizini. Nakon uklanjanja korova, izdubljene rupe zakrpite zemljom.

Prvo rahlimo zemlju oko korova, a zatim ga uklonimo zajedno s korijenjem.

Ljepotna njega za svaki vrt

Odstranjivač korova uklanja maslačak s travnjaka lako i brzo, bez savijanja i prljavih ruku. Samo ga ubodite u zemlju, okrenite i povucite. Prirodno uklanjanje bez upotrebe kemikalija omogućuje bezbrižnu igru ​​djece i životinja u vrtu.

Ubodite u zemlju, okrenite i izvucite neželjeni korov.

GARDENA Čupač korova pomaže u uklanjanju tvrdoglavog maslačka zajedno s korijenom lako i učinkovito, iz ugodnog uspravnog položaja. Dvije patentirane oštrice omogućuju jednostavan prodor u zemlju. Mala udaljenost između oštrica olakšava precizan rad, a okidački mehanizam omogućuje praktično uklanjanje korova, bez savijanja i prljavih ruku. Potrebno je samo pritisnuti gumb na ručki.

Uklanjanje korova s ​​opločnika

Korovi se često pojavljuju u uskim razmacima između opločnika i pločica na terasi. Dva nova alata iz praktičnog combisystem pomažu vam u odstranjivanju korova.

GARDENA 2-u-1 kombinirani strugač s tankom oštricom od nehrđajućeg čelika uklanja korov iz uskih utora, a zakrivljena oštrica čisti šire proreze. Alat možete kombinirati s bilo kojom drškom combisystem, za velike i male alate. GARDENA 3-u-1 čistač za fuge ima oštrice od nehrđajućeg čelika i četku, idealnu za uklanjanje mahovine iz pukotina između pločnika ili za uklanjanje izvađenog korova. Oštricu lako i zamijenite kada se istroši. GARDENA nudi 25-godišnje jamstvo na alate za uklanjanje korova combisystem.

Razne oštrice brinu se za uklanjanje korova iz uskih i širokih praznina između opločnika, pukotina u zidu i stazama.

Odlični alati combisystem

Alati linije vrtnih proizvoda GARDENA combisystem nude raznoliku paleti za sve vaše vrtne zadatke. Jedna drška osigurava udobno i praktično skladištenje i jednostavnu ugradnju na ostale alate iz combisystema. Uštedite prostor i prilagodite duljinu alata ovisno o željenom zadatku.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Plodine stigle i u Korenicu
PROMO

Plodine stigle i u Korenicu

Otvorenjem supermarketa u Korenici, Plodine su dosegle broj od ukupno 134 supermarketa diljem Hrvatske, te najavljuju nastavak širenja maloprodajne mreže.

Otkriveno tko stoji iza slogana "Dobar izbor Zlatnog vrijedi!"
PROMO

Otkriveno tko stoji iza slogana "Dobar izbor Zlatnog vrijedi!"

U jeku izborne kampanje i brojnih poruka koje nas okružuju svaki dan, nismo mogli ne primijetiti jednu koja će se svidjeti svima
Akademija prirodnog graditeljstva u Vukomeriću
PROMO

Akademija prirodnog graditeljstva u Vukomeriću

Matko Šišak u Vukomeriću vodi akademiju prirodnog graditeljstva, gdje se polaznici kroz 12 dana uče graditi kuće od prirodnih materijala poput drva, slame i gline