Obavijesti

Promo sadržaj

Postani Iskonovac i pokupi bon od 1000 kn u Elipsu

Postani Iskonovac i pokupi  bon od 1000 kn u Elipsu
2

O čemu se radi?! Riječ je o jedinstvenom paketu koji možeš ugovoriti isključivo u Elipso poslovnicama

Postani Iskonovac i pokupi bon od 1000 kn! Od sad možeš ugovoriti Iskon pakete u Elipso prodavaonicama i pokupiti Elipso poklon bon od čak 1000 kn!
O čemu se radi?! Riječ je o jedinstvenom paketu koji možeš ugovoriti isključivo u Elipso poslovnicama.


Iskon.NET.TV.TEL 20Mb-50Mb paket donosi:

•    Flat internet brzine od 20 do 50 Mbps

•    osnovni paket Iskon.TV Fun s najboljim izborom TV kanala uključujući premium sadržaj: preko 50 najkvalitetnijih i najpopularnijih kanala. Također TV paket uključuje kontinuirano snimanje programa 1 dan unatrag (s mogućnošću pauziranja). Propuštene emisije pogledajte kad želite u roku 24 sata!

•    Osim toga, svaki mjesec se mogu iskoristiti besplatne telefonske minute uključene u odabrani paket za telefoniranje u nacionalnim fiksnim mrežama. Naplaćuje se samo uspostava poziva prema važećem cjeniku (0,20 kn/poziv).

Mjesečni trošak paketa iznosi samo 219,00 kn/mj, a jednokratni trošak paketa je 63,50 kn. Ugovorna obaveza traje dvije godine.

Dobiješ čak 1000kn
1000 kn Elipso bon moguće je iskoristiti u roku od godine dana za iduću kupnju bilo kojeg artikla u Elipsu. Svojim bonom možeš umanjiti cijenu artikla za 1000 kn ili možeš uzeti bilo koji artikl u tom iznosu.Ponuda vrijedi isključivo za nove Iskon korisnike. Što čekaš? Požuri! 😊


Dogovori termin za ugovaranje Iskona ovdje.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Od sada u Pan-pek po najfiniji sourdough kruh
PROMO

Od sada u Pan-pek po najfiniji sourdough kruh

U Pan-peku vas čekaju sourdough klasik, sourdough korica ili sourdough tamni kruh – novi kruhovi od kiselog tijesta u čijem ćete okusu, kvaliteti, karakterističnoj rupičastoj strukturi i svježini uživati sa svakim zalogajem - probajte već danas!

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
PROMO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.
Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“
PROMO

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Ako vas more ljubavne, financijske, zdravstvene ili poslovne brige, znajte da je vidovnjakinja Sandra ovdje za vas! Bilo da ste u Hrvatskoj ili inozemstvu, Sandrinom „kirurški preciznom“ Daru vidovitosti neće promaknuti fini detalji iz vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!