Obavijesti

Promo sadržaj

UGP konferencija i donatorska gala večera

UGP konferencija i donatorska gala večera

Udruga Glas poduzetnika organizira konferenciju i donatorsku gala večeru, za sve vjerne donatore i članove udruge, koje će se održati 13.12.2022. godine.

Udruga Glas poduzetnika poziva Vas na najveće okupljanje poduzetnika - UGP-ovu konferenciju i donatorsku gala večeru 13. prosinca 2022. godine. Konferencija će se održati u Kongresnoj dvorani Zagrebačkog velesajma s početkom u 17 sati, nakon čega slijedi donatorska gala večera u restoranu Gastro Globus gdje ćete se u opuštenoj atmosferi moći pobliže upoznati s radom udruge i članovima UGP-a.

Bogati program ovogodišnje konferencije sastoji se od zanimljivih panela i predavanja. Konferenciju će otvoriti panel “Small steps make big changes” sa Petrom Štefanićem u ulozi moderatora i panelistima: Stjepanom Roglićem, Damirom Vanđelićem i Andrejem Grubišićem. Na panelu će se sastati uspješni poduzetnici, jedni od najboljih u svojom sektoru, te će vam otkriti svoja dugogodišnja iskustva i izazove s kojima su se susretali, kako su ih pobijedili i koja je tajna njihovog uspjeha.

Nakon panela, riječ preuzima Boris Podobnik, predsjednik Zadruge Glas poduzetnika koji će u svom predavanju o Zadruzi Glas poduzetnika obrazložiti zašto je u Hrvatskoj tek svaka 220. osoba član neke kooperative, dok u Sjedinjenim Američkim Državama govorimo svakoj 3. osobi, a u Europskoj uniji o svakoj 5. Saznat ćete i koje pogodnosti donosi članstvo u nekoj kooperativi te koje sve prednosti možete ostvariti kao član Zadruge Glas poduzetnika?

Konferencija će se nastaviti panelom “Budi poduzetnik, budi član UGP-a” sa Silvijom Popović u ulozi moderatora i panelistima: Ratkom Čopordom, Dankom Bačelićem, Mislavom Bašićem, Lanom Jurčević i Kristianom Korunićem. Uspješni hrvatski poduzetnici i članovi UGP-a upoznat će vas s tim kako je to biti mali i srednji poduzetnik u današnje vrijeme, koji su sve izazovi, ali i prednosti s kojima se susreću mladi poduzetnici u RH, što članstvo u UGP-u donosi hrvatskim poduzetnicima te zašto je važno biti članom najveće udruge malih i srednjih poduzetnika i obrtnika u Hrvatskoj.

Jedan od najistaknutijih hrvatskih ekonomista Vuk Vuković održat će predavanje na temu “Investiranje u RH u vrijeme recesije”. Budući da ove jeseni i zime hrvatsko gospodarstvo čekaju brojni izazovi uslijed energetske krize u kojoj se našla cijela Europa, pa tako i Hrvatska, Vuk Vuković će vas svojim znanjem i iskustvom pripremiti za sve moguće izazove koje donosi recesija.

Vrhunac konferencije predstavlja debatni spektakl u obliku panela “Hrvatska može bolje” u kojemu ćete pratiti jedan na jedan Tomislava Ćorića i Hrvoja Bujasa, uz Petra Štefanića u ulozi moderatora. Žustre rasprave Tomislava Ćorića i Hrvoja Bujasa uvijek su bile nabijene energijom i praćene budnim medijskim okom. Iako se činilo da dodirnih točaka između njihovih stavova nema, zajednički cilj je uvijek bio jednak - Hrvatska može i mora bolje!

Drugi dio najvećeg okupljanja poduzetnika nastavit će se u restoranu Gastro Globus. Na donatorskoj gala večeri UGP-a, kao i na konferenciji, neće nedostajati zanimljivih sadržaja. U programu donatorske večere održat će se dodjela nagrada za UGP poduzetnika, antipoduzetnika, državnog službenika i novinara godine. Nakon toga slijedi aukcija slika i originalnih crteža Dijane Novak Krešić, a atmosferu će začiniti i bogati zabavno-glazbeni program za koji su zaduženi klapa Kampanel i Positivo band.

Ulaznicu po cijeni od 750 kn po osobi moguće je kupiti klikom na entrio.hr.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura