Obavijesti

Promo sadržaj

Komentari 2

Uključite se u kreativni natječaj Arena Centra i osvojite poklon karticu u vrijednosti 1000 kuna

Uključite se u kreativni natječaj Arena Centra i osvojite poklon karticu u vrijednosti 1000 kuna

Otkrijte nam koga biste i zašto ovih blagdana razveselili, a mi ćemo pet najkreativnijih odgovora nagraditi poklon karticom Arena Centra u vrijednosti od 1000 kuna! Kreativni natječaj traje do 07. 01. 2022.

VIDEO

Božić je iza ugla, a većina nas još nije obavila ono najvažnije – nabavku božićnih darova za najmilije. Vremena je sve manje, obavezama kao da nema kraja. A to znači samo jedno, razina stresa na neviđenoj je razini. Nasreću, svaki izazov ima svoje rješenje, a mi vam, uz pomoć Arena Centra, ovih blagdana nudimo prilično elegantno i praktično rješenje koje će vas sigurno oduševiti.

Iskoristite idealnu priliku i uključite se u ovogodišnji kreativni natječaj Arena Centra. Sudjelujte u Blagdanskoj čaroliji i osvojite jedan od pet poklon bonova u vrijednosti od 1000 kuna. Sve što trebate učiniti kako biste se uključili u utrku i svoje najmilije obradovali ovom super nagradom jest otkriti nam koga i zašto ovih blagdana želite razveseliti, a Arena Centar najkreativnije sudionike nagradit će ovom vrijednom karticom.

Sretni dobitnici nagradnog natječaja Blagdanska čarolija u Arena Centru su:

1. Maja Šaf

2. Milka Shawkat

3. Goran Klepac

4. Danijela Kralj

5. Vedrana Nimac

Za slučaj da ipak razmišljate o tome što biste ove godine mogli darovati najdražima, ne brinite. Temeljito smo istražili koji su darovi "in", tako da ćete uz neki od ovih savjeta sigurno zadovoljiti i one najzahtjevnije.

Najzahtjevnija publika

Za početak, tu je uvijek izazovna kategorija tinejdžera, koji su tradicionalno najzahtjevnija publika. No prilično smo sigurni da s dobrim izborom nekog trendi gadgeta nećete pogriješiti. Nasreću, tržište je, kad je riječ o ovoj kategoriji darova, prilično bogato, pa ćete lako pronaći neki koji odgovara vašem kućnom budžetu. Tražite li ovaj tip dara, preporučujemo vam izlet u Arena Centar, gdje se nudi zaista golem spektar pametnih uređaja za svačiji džep i - što je još važnije, za svačiji ukus.

Najzahtjevnija publika

Pokažite mami da je volite

Mame su, s druge strane, vjerojatno najmanje zahtjevne i s osmijehom će prihvatiti čak i one darove koji im možda nisu po volji. Ove godine ipak biste se mogli potruditi malo više. Dobar komad nakita nikad nije naodmet, a vjerojatno nećete pogriješiti ni s nekim kvalitetnim kućnim uređajem o kojem vaša majka bruji već mjesecima. Sve što trebate jest diskretno ispitati teren, kako biste bili doista sigurni da ste na dobrom tragu, i zaputiti se u Arena Centar. Ako ondje ne pronađete pravu stvar za mamu, onda je vjerojatno nećete pronaći nigdje.

pokažite mami da ju volite

Znak pažnje za tatu

Tate su, s druge strane, obično ipak malo izbirljiviji od mama. Premda znamo da će većina njih vjerojatno biti sretna s parom čarapa, novim paketom gaća ili onim dobro poznatim setom kozmetike koji obično uključuje dezodorans, pjenu za brijanje i after shave, ovih blagdana budite hrabriji. Iznenadite tatu nekom kvalitetnom knjigom, dobrim parfemom ili igraćom konzolom – uz koju ćete, realno, zajednički provoditi kvalitetno vrijeme. Ne zvuči li to kao pobjeda na svim frontama? Ponuda u Arena Centru neće vas razočarati, neovisno o tome za koji se tip dara odlučili.

pokažite mami da je volite
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije
PROMO

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije

Upalite svoje roštilje i pripremite se za najukusniju grill sezonu ikada! Prvi maj je tu, a sve je spremno da ga proslavite s najfinijim mesom iz neodoljivih mix&grill kutija by the Meat.
Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'
PROMO

Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'

Tvrtka Intersnack Adria time osnažuje potencijale darovite djece i potiče njihov doprinos stvaranju boljeg društva u cjelini