Obavijesti

Promo sadržaj

Ultimate Gamer: Sve je spremno za prvi veliki okršaj Tapira i Šnitera

Ultimate Gamer: Sve je spremno za prvi veliki okršaj Tapira i Šnitera
4

Natjecatelji nakon uvodne emisije nestrpljivo čekaju službeni početak turnira. Uzbuđeni, neki i uz tremu, slažu taktike , ali svi se slažu da je atmosfera showa sjajna i nezaboravna. Upoznajte ih sve, da možete bolje navijati!

U prvoj epizodi novog YouTube showa Ultimate Gamer, emitiranoj u nedjelju u večernjim satima, voditeljice Tetka i Zefy upoznale su nas s natjecateljima koji će sudjelovati u ovom showu, kao i sa svim pravilima natjecanja za najboljeg amaterskog gamera u Hrvatskoj. Sada brojni fanovi showa željno iščekuju da borba za naslov najboljeg konačno počne.

Sljedećih tjedana, svake nedjelje u večernjem terminu na YouTube kanalu Hrvatskog Telekoma dolazi nova epizoda najuzbudljivijeg gaming showa u Hrvatskoj. Ako želite saznati više o natjecateljima i njihovim mentorima, posjetite i web-stranicu na kojoj ćete također moći pratiti razvoj natjecanja.

Malajski Tapir (mentor Tapira) i Marko KC (mentor Šnitera) poput pravih trenera paze da motivacija i moral u njihovim timovima uvijek budu na visini

A što nas čeka sljedeće nedjelje? Tapiri i Šniteri će se u timskoj igri boriti za imunitet koji ih spašava od ispadanja, dok će se ekipa koja izgubi i bude imala manje sreće u prvoj borbi naći u eliminacijskoj borbi nakon koje će netko napustiti show. Veliku ulogu će imati i mentori, dobro poznati Malajski Tapir (mentor Tapira) i Marko KC (mentor Šnitera) koji će poput pravih trenera paziti da motivacija u njihovim timovima uvijek bude na razini zadataka. Timovi su poprilično izjednačeni, svaki sa svojim jačim stranama , no pobjeda će pripasti onima koji se najbolje prilagode i koje neće omesti ni eventualan manjak iskustva u nekim igrama. Pobjeda će pripasti najspremnijim i najsnalažljivijima.

Bijele majice i dobra zabava su im zaštitni znakovi do sada u showu. Koliko su dobri u gamingu će uskoro imati prilike pokazati!

Tim Tapira (u bijelim majicama) čine: TheAlfredSource - Twitch streamer koji voli snimati putovanja i avanture, LittleMo – kojoj su dvije najvažnije stvari Anime i noodlesi, zatim Dred – zaljubljenik u Rocket League, Don Risottoh – samoprozvani najbolji gamer u svom stanu, Rikkurumi – obožavateljica memeova, videoigara i animea te Viscaria – ambiciozna umjetnica i studentica grafičkog dizajna.

Crne majice se malo brinu oko izbora igara i platformi, no uvijek su spremni za slavlje!

Tim Šniteri (u crnim majicama) čine: Spyro – Fanatik Destinya 2 i Overwatcha, EnakinSkywalker – Studentica FER-a i članica Tekken Showdowna, Dr_Ritosa – skiper IRL, jungler u Summoners Riftu, Adaacid – 2D/3D umjetnica, Izzievond – Twitch streamerica sa zavidnim skillom u FPS-u te B1GLeo – bivši developer za Rimac automobile.

Za dojmove iz prve ruke upitali smo Spyro iz tima Šnitera i Don Risottoh iz Tapira, koji su cijelu atmosferu showa opisali jednostavno nezaboravnom.

Svi smo u iščekivanju kako se bliži taj dan. Ne znamo u kojim igrama ćemo se prvo natjecati pa tu postoji i malo treme. Svi imamo neke omiljene naslove i platforme, ali ne igramo samo te igre. Tu ćemo se sigurno oslanjati na mentore i članove tima koji možda znaju više. Mislim da bi tim volio početi show s PC-jem“, rekla nam je Spyro.

 „Ekipa je ovdje stvarno top. Svi smo se upoznali i sada dok čekamo prvo natjecanje, zabava je na prvom mjestu. A ja sam jedan od glavnih koji je zadužen za podizanje atmosfere. Što se tiče prednosti nad drugim timom moram reći kako oba tima imaju svoje jače i slabije strane, kao i mentori. Neki više preferiraju PC, neki PlayStation ili mobitel i tu se jednostavno moramo nadati kako ćemo imati više sreće. No sve je u granicama zdravog sportskog ponašanja i ishod neće utjecati na odličan ugođaj”, kazao nam je član Tapira, Don Risottoh.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije
PROMO

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije

Upalite svoje roštilje i pripremite se za najukusniju grill sezonu ikada! Prvi maj je tu, a sve je spremno da ga proslavite s najfinijim mesom iz neodoljivih mix&grill kutija by the Meat.
Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'
PROMO

Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'

Tvrtka Intersnack Adria time osnažuje potencijale darovite djece i potiče njihov doprinos stvaranju boljeg društva u cjelini