Umjetnost na terasama Opatije: Sit and Meet u suradnji s Amadria Park hotelima | 24sata
Obavijesti

Promo sadržaj

Umjetnost na terasama Opatije: Sit and Meet u suradnji s Amadria Park hotelima

Umjetnost na terasama Opatije: Sit and Meet u suradnji s Amadria Park hotelima
7

Opatija, biser Jadrana, poznata je po svojoj bogatoj kulturnoj baštini, prekrasnim vrtovima i elegantnoj arhitekturi

Ovog puta, grad je postao još bogatiji umjetničkim duhom zahvaljujući inovativnom projektu "Sit and Meet" koji se ostvario u suradnji s Amadria Park hotelima na 6 povijesnih terasa u Opatiji.

U suradnji s Amadria Park hotelima, Opatiju sada krase ukupno šest prekrasnih kipova postavljenih na terasama hotela. Ova jedinstvena umjetnička instalacija privlači pažnju posjetitelja ne samo svojom estetikom već i svojom posebnom svrhom - poticanjem interakcije i druženja između gosta i hrvatskog velikana.

Koncept "Sit and Meet" proizlazi iz želje da se stvore otvoreni prostori gdje ljudi mogu udobno sjesti, opustiti se, uživati u okolini te naučiti ponešto o hrvatskim velikanima. Kipovi, izrađeni od kvalitetnih materijala i postavljeni pažljivo na terasama, nude posjetiteljima priliku da se slobodno okupe, razgovaraju i dijele trenutke. Ova aktivnost potiče goste da se međusobno upoznaju, dijele iskustva i stvaraju trajna prijateljstva.

7
| Foto: PROMO

Svaki od šest kipova nosi svoju jedinstvenu priču i simboliku, što dodatno obogaćuje iskustvo posjetitelja. Umjetnici koji su stajali iza ovih djela pažljivo su odabrani kako bi se osigurala raznovrsnost izraza i stilova, prilagođavajući se različitim okusima i interesima gostiju.

Ova inovativna inicijativa Amadria Park hotela i ''Sit and Meet'' projekta nije samo doprinijela estetskom doživljaju Opatije, već je i potaknula osjećaj zajedništva i povezanosti među posjetiteljima. Reakcije gostiju su izuzetno pozitivne, a "Sit and Meet" instalacija brzo postaje omiljeno mjesto za opuštanje i druženje.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

5 najčešćih pitanja vezano uz pojavu vlage ili plijesni u kući/stanu
PROMO

5 najčešćih pitanja vezano uz pojavu vlage ili plijesni u kući/stanu

Kupaonica, kuhinja, suterenski i podrumski prostori, ali zapravo u svim prostorima u kojima boravimo trebamo osigurati adekvatan protok zraka kako bi isključili mogućnost nastanka vlage, a time i plijesni

Savršena kombinacija: tanko i lagano prijenosno računalo s velikim zaslonom
PROMO

Savršena kombinacija: tanko i lagano prijenosno računalo s velikim zaslonom

Napravljeno od neobičnog materijala Ceraluminuma i sa superiornim mogućnostima umjetne inteligencije, ovo će prijenosno računalo osvojiti vaše srce
Dugoročna studija BMC otkrila kako ukloniti celulit
PROMO

Dugoročna studija BMC otkrila kako ukloniti celulit

BMC Complementary Medicine and Therapies je znanstveni časopis porijeklom iz Ujedinjenog Kraljevstva (Velika Britanija) koji izdaje izdavačka kuća BioMed Central