Obavijesti

Promo sadržaj

Umjetnost na terasama Opatije: Sit and Meet u suradnji s Amadria Park hotelima

Umjetnost na terasama Opatije: Sit and Meet u suradnji s Amadria Park hotelima
7

Opatija, biser Jadrana, poznata je po svojoj bogatoj kulturnoj baštini, prekrasnim vrtovima i elegantnoj arhitekturi

Ovog puta, grad je postao još bogatiji umjetničkim duhom zahvaljujući inovativnom projektu "Sit and Meet" koji se ostvario u suradnji s Amadria Park hotelima na 6 povijesnih terasa u Opatiji.

U suradnji s Amadria Park hotelima, Opatiju sada krase ukupno šest prekrasnih kipova postavljenih na terasama hotela. Ova jedinstvena umjetnička instalacija privlači pažnju posjetitelja ne samo svojom estetikom već i svojom posebnom svrhom - poticanjem interakcije i druženja između gosta i hrvatskog velikana.

Koncept "Sit and Meet" proizlazi iz želje da se stvore otvoreni prostori gdje ljudi mogu udobno sjesti, opustiti se, uživati u okolini te naučiti ponešto o hrvatskim velikanima. Kipovi, izrađeni od kvalitetnih materijala i postavljeni pažljivo na terasama, nude posjetiteljima priliku da se slobodno okupe, razgovaraju i dijele trenutke. Ova aktivnost potiče goste da se međusobno upoznaju, dijele iskustva i stvaraju trajna prijateljstva.

7
| Foto: PROMO

Svaki od šest kipova nosi svoju jedinstvenu priču i simboliku, što dodatno obogaćuje iskustvo posjetitelja. Umjetnici koji su stajali iza ovih djela pažljivo su odabrani kako bi se osigurala raznovrsnost izraza i stilova, prilagođavajući se različitim okusima i interesima gostiju.

Ova inovativna inicijativa Amadria Park hotela i ''Sit and Meet'' projekta nije samo doprinijela estetskom doživljaju Opatije, već je i potaknula osjećaj zajedništva i povezanosti među posjetiteljima. Reakcije gostiju su izuzetno pozitivne, a "Sit and Meet" instalacija brzo postaje omiljeno mjesto za opuštanje i druženje.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Sve što znamo o novoj sezoni 'Uvoda u anatomiju'
PROMO

Sve što znamo o novoj sezoni 'Uvoda u anatomiju'

Kada je „Uvod u anatomiju“ tek počeo s emitiranjem u ožujku 2005. godine, nitko nije mogao predvidjeti koliko će brzo serija dosegnuti međunarodnu slavu.

Iberogast®: Prirodno rješenje za probavne smetnje
PROMO

Iberogast®: Prirodno rješenje za probavne smetnje

Svi mi, bez iznimke, barem jednom u našem životu doživjeli smo neugodnosti povezane s problemima probavnog sustava.
LEAP Summit dovodi svjetsku elitu:govornici iz Amazona i Binancea prvi put u Zagrebu
PROMO

LEAP Summit dovodi svjetsku elitu:govornici iz Amazona i Binancea prvi put u Zagrebu

Dugo iščekivani LEAP Summit najavljuje deveto izdanje konferencije koja će inspirirati i potaknuti inovacije među vizionarima i poduzetnicima.