Obavijesti

Promo sadržaj

United Grupa ima najbržu mobilnu mrežu u Europi

United Grupa ima najbržu mobilnu mrežu u Europi
1

VIVACOM, mobilni operater u Bugarskoj, ima najbržu mobilnu mrežu u Europi, prema istraživanju kompanije Ookla®

Vivacom ima najbržu mobilnu mrežu u Europi1 pokazalo je istraživanje kompanije Ookla, temeljeno na rigoroznim standardima mjerenja brzine Speedtest® aplikacije, postižući najbolji Speed ScoreTM2 rezultat. Rezultati studije se temelje na analizi iz prve polovice 2020. godine u kojoj je napravljeno više od 127.000 testova u kojima je sudjelovalo više od 44.000 jedinstvenih korisnika u Bugarskoj.

Vivacom je dio United Grupe, vodećeg telekomunikacijskog i medijskog operatora u Jugoistočnoj Europi, u okviru kojeg u Hrvatskoj posluju televizija i portali Sport Klub i N1, Nova TV, Doma TV, portal dnevnik.hr, kao i operator Tele2. Poslujući istovremeno u telekomunikacijskom i medijskom biznisu, United Grupa okuplja vodeće operatore i najbolje proizvođače medijskog sadržaja u sedam zemalja, pružajući telekomunikacijske usluge najnovije generacije te najbolji strani i domaći TV sadržaj na tržištu od 27 milijuna ljudi u Jugoistočnoj Europi i širom svijeta.

Osim tog velikog uspjeha, Telemach u Sloveniji, kao još jedna kompanija United Grupe, je dobitnik certifikata 'Best in Test' za najbolju mobilnu i internetsku mrežu u 2019. i 2020. godini u Sloveniji prema podacima nezavisne istraživačke tvrtke Umlaut3. Uspješna budućnost očekuje i Tele2 iz Hrvatske, trećeg mobilnog operatora u vlasništvu United Grupe, čiji su razvoj i rast u središtu strateških planova Grupe.

United Grupa nastavlja kontinuirano ulagati u razvoj inovativnih usluga na svim tržištima poslovanja i pružanje vrhunskog korisničkog iskustva.

1 Kompanija Vivacom, koja posluje u okviru United Grupe, najbrži je mobilni operator u Europi, temeljem istraživanja kompanije Ookla® za 1. i 2. kvartal 2020. godine. Zaštitni znak Ookla je licenciran i koristi se uz dozvolu.

2 Speed ScoreTM temeljen na mjerenju brzine preuzimanja i prijenosa svakog pružatelja usluga, rangira mreže prema njihovim performansama.

3 Kompanija Telemach, koja posluje u okviru United Grupe, je dobitnik certifikata 'Best in Test' za najbolju mobilnu i internetsku mrežu u Sloveniji u 2019. i 2020. godini, prema podacima neovisne istraživačke tvrtke Umlaut.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Bujanje tržišta nekretnina na Kvarneru: Opatija u fokusu
PROMO

Bujanje tržišta nekretnina na Kvarneru: Opatija u fokusu

Opatija i Kvarner postaju nekretninska oaza. Blizina mora, bogata kultura i rastuća ponuda privlače pažnju investitora i ljubitelja mediteranskog načina života

Trijumfalno deseto izdanje Dana komunikacija
PROMO

Trijumfalno deseto izdanje Dana komunikacija

Deseto izdanje ovog festivala obilježeno je punim festivalskim dvoranama i fantastičnom energijom, a racionalna iracionalnost, predvidiva nepredvidivost i zapečatili su dojmove s ovog tipično-netipičnog festivala.
Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol
ZA ZDRAVO SRCE I ŽILE

Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol

Povišene masnoće glavni su uzročnik bolesti srca. Često je dovoljno dva do tri mjeseca da se uz zdrave navike regulira razina kolesterola pa jedite skušu, srdele i povrće, a uživajte i u čokoladi...