Uplati novčić sitan, prirodu nagradi i stablo posadi! | 24sata
Obavijesti

Promo sadržaj

Uplati novčić sitan, prirodu nagradi i stablo posadi!

Uplati novčić sitan, prirodu nagradi i stablo posadi!
3

Još jednom zelenom akcijom u nizu, Eko taxi opravdava svoje ime i dokazuje ljubav prema prirodi!

U današnje vrijeme veliki je naglasak stavljen na problem onečišćenja okoliša i zraka kojeg udišemo stoga je posebno važno razmišljati o načinima kako ublažiti štetu koju nanosimo prirodi, a time i sami sebi.

U svom dugogodišnjem poslovanju ljubav prema prirodi Eko taxiju je uvijek bila pri samom vrhu prioriteta poslovanja i sudjelovanjem u brojnim ekološkim akcijama te vlastitim primjerom radio je na poticanju ekološke svijest kod svojih korisnika i ostalih sugrađana.

Ovom zelenom akcijom Eko taxi je otišao korak dalje i aktivno uključio sve svoje korisnike te im dao mogućnost da neutraliziraju svoj prijevoz. Svaki korisnik prijevoza Eko taxijem po završetku istog može dobrovoljno uplatiti zeleni novčić u visini 1 kn, 2 kn ili 5 kn u zeleni fond! Sakupljeni novčići se dalje doniraju udruzi Zasadi stablo, ne budi panj! Udruga Zasadi stablo, ne budi panj! organizira nacionalne kampanje sadnje stabala na  lokalnoj, regionalnoj i nacionalnoj razini u Republici Hrvatskoj.

Ciljevi ove zelene akcije su svakako osvijestiti građane o važnosti očuvanja okoliša te im dati priliku da nešto konkretno i naprave, pomoći u ograničavanju globalnog zagrijavanja te poduprijeti sadnju stabala u urbanim područjima i na taj način umanjiti utjecaj toplinskih valova. Naravno, i Eko taxi će sudjelovati u donaciji te na taj način pokušati neutralizirati proizvedene negativne učinke.

Eko taxi je moguće naručiti pozivom na jedan od brojeva ovisno o gradu ili putem Eko taxi aplikacije, a više informacija potražite na ekotaxi.hr.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

5 najčešćih pitanja vezano uz pojavu vlage ili plijesni u kući/stanu
PROMO

5 najčešćih pitanja vezano uz pojavu vlage ili plijesni u kući/stanu

Kupaonica, kuhinja, suterenski i podrumski prostori, ali zapravo u svim prostorima u kojima boravimo trebamo osigurati adekvatan protok zraka kako bi isključili mogućnost nastanka vlage, a time i plijesni

Savršena kombinacija: tanko i lagano prijenosno računalo s velikim zaslonom
PROMO

Savršena kombinacija: tanko i lagano prijenosno računalo s velikim zaslonom

Napravljeno od neobičnog materijala Ceraluminuma i sa superiornim mogućnostima umjetne inteligencije, ovo će prijenosno računalo osvojiti vaše srce
Dugoročna studija BMC otkrila kako ukloniti celulit
PROMO

Dugoročna studija BMC otkrila kako ukloniti celulit

BMC Complementary Medicine and Therapies je znanstveni časopis porijeklom iz Ujedinjenog Kraljevstva (Velika Britanija) koji izdaje izdavačka kuća BioMed Central