Obavijesti

Promo sadržaj

Uplati novčić sitan, prirodu nagradi i stablo posadi!

Uplati novčić sitan, prirodu nagradi i stablo posadi!
3

Još jednom zelenom akcijom u nizu, Eko taxi opravdava svoje ime i dokazuje ljubav prema prirodi!

U današnje vrijeme veliki je naglasak stavljen na problem onečišćenja okoliša i zraka kojeg udišemo stoga je posebno važno razmišljati o načinima kako ublažiti štetu koju nanosimo prirodi, a time i sami sebi.

U svom dugogodišnjem poslovanju ljubav prema prirodi Eko taxiju je uvijek bila pri samom vrhu prioriteta poslovanja i sudjelovanjem u brojnim ekološkim akcijama te vlastitim primjerom radio je na poticanju ekološke svijest kod svojih korisnika i ostalih sugrađana.

Ovom zelenom akcijom Eko taxi je otišao korak dalje i aktivno uključio sve svoje korisnike te im dao mogućnost da neutraliziraju svoj prijevoz. Svaki korisnik prijevoza Eko taxijem po završetku istog može dobrovoljno uplatiti zeleni novčić u visini 1 kn, 2 kn ili 5 kn u zeleni fond! Sakupljeni novčići se dalje doniraju udruzi Zasadi stablo, ne budi panj! Udruga Zasadi stablo, ne budi panj! organizira nacionalne kampanje sadnje stabala na  lokalnoj, regionalnoj i nacionalnoj razini u Republici Hrvatskoj.

Ciljevi ove zelene akcije su svakako osvijestiti građane o važnosti očuvanja okoliša te im dati priliku da nešto konkretno i naprave, pomoći u ograničavanju globalnog zagrijavanja te poduprijeti sadnju stabala u urbanim područjima i na taj način umanjiti utjecaj toplinskih valova. Naravno, i Eko taxi će sudjelovati u donaciji te na taj način pokušati neutralizirati proizvedene negativne učinke.

Eko taxi je moguće naručiti pozivom na jedan od brojeva ovisno o gradu ili putem Eko taxi aplikacije, a više informacija potražite na ekotaxi.hr.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.