Obavijesti

Promo sadržaj

Uplati novčić sitan, prirodu nagradi i stablo posadi!

Uplati novčić sitan, prirodu nagradi i stablo posadi!
3

Još jednom zelenom akcijom u nizu, Eko taxi opravdava svoje ime i dokazuje ljubav prema prirodi!

U današnje vrijeme veliki je naglasak stavljen na problem onečišćenja okoliša i zraka kojeg udišemo stoga je posebno važno razmišljati o načinima kako ublažiti štetu koju nanosimo prirodi, a time i sami sebi.

U svom dugogodišnjem poslovanju ljubav prema prirodi Eko taxiju je uvijek bila pri samom vrhu prioriteta poslovanja i sudjelovanjem u brojnim ekološkim akcijama te vlastitim primjerom radio je na poticanju ekološke svijest kod svojih korisnika i ostalih sugrađana.

Ovom zelenom akcijom Eko taxi je otišao korak dalje i aktivno uključio sve svoje korisnike te im dao mogućnost da neutraliziraju svoj prijevoz. Svaki korisnik prijevoza Eko taxijem po završetku istog može dobrovoljno uplatiti zeleni novčić u visini 1 kn, 2 kn ili 5 kn u zeleni fond! Sakupljeni novčići se dalje doniraju udruzi Zasadi stablo, ne budi panj! Udruga Zasadi stablo, ne budi panj! organizira nacionalne kampanje sadnje stabala na  lokalnoj, regionalnoj i nacionalnoj razini u Republici Hrvatskoj.

Ciljevi ove zelene akcije su svakako osvijestiti građane o važnosti očuvanja okoliša te im dati priliku da nešto konkretno i naprave, pomoći u ograničavanju globalnog zagrijavanja te poduprijeti sadnju stabala u urbanim područjima i na taj način umanjiti utjecaj toplinskih valova. Naravno, i Eko taxi će sudjelovati u donaciji te na taj način pokušati neutralizirati proizvedene negativne učinke.

Eko taxi je moguće naručiti pozivom na jedan od brojeva ovisno o gradu ili putem Eko taxi aplikacije, a više informacija potražite na ekotaxi.hr.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100  dobiva ovaj kupon!
ORANŽ EUFORIJA

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100 dobiva ovaj kupon!

Osim godišnjeg pristupa ekskluzivnom sadržaju na dar dobivate kupone za shopping i usluge vrijedne 85 eura. Najbržih 100 dobit će Horizont Shop kupon od 15 eura

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti
PROMO

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti

Autoservis Autotek Vaš je pouzdani partner za održavanje i popravak vozila. Pružaju vrhunsku uslugu uz korištenje najnovije tehnologije i visokostručno osoblje
Hibridni oglasnik u novom ruhu: predstavljamo vam novu verziju Shopaj24
Shopaj24

Hibridni oglasnik u novom ruhu: predstavljamo vam novu verziju Shopaj24

Shopaj24, prvi hibrid medija i oglasnika, lansirao je novu verziju svoje platforme. Ovaj korak označava evoluciju prema modernijem, intuitivnijem i naprednijem iskustvu za sve korisnike