Obavijesti

Promo sadržaj

Upoznajte Ivana KatanušIća: Nezaustavljivog hrvatskog paraolimpijca

Upoznajte Ivana KatanušIća: Nezaustavljivog hrvatskog paraolimpijca

Ivan Katanušić sudjeluje u inicijativi „Pobjednici iz dana u dan“ kompanije Procter&Gamble. Hrvatski sportaši već se intenzivno pripremaju za Olimpijske igre u Parizu iduće godine, a među njima je i paraolimpijac Ivan Katanušić.

Ivan Katanušić olimpijske vrijednosti živi u svakom svom trenutku. Ustrajnost, disciplina i odvažnost doveli su ga i do olimpijske medalje u bacanju diska. Životne prepreke je naučio svladavati sportski i nikada ne odustajati, a to dokazuje medalja koju je osvojio unatoč teškoj ozljedi zdrave noge.

Odustajanje nikad nije bila moja opcija i to me dovelo do statusa paraolimpijca. Stanje parasporta u Hrvatskoj bi ipak moglo biti bolje jer mnogi nemaju uopće mogućnost bavljenja sportom ili bilo kojim drugim oblikom tjelesne aktivnosti. Ipak se nadam da će i moj primjer biti poticaj osobama s invaliditetom ili mladima s poteškoćama u razvoju da odaberu sport i da svaki dan zabilježe barem jednu osobnu pobjedu“, poručio je paraolimpijac Ivan Katanušić.

Ivanove pripreme za Paraolimpijske igre u Parizu 2024. su već započele. Intenzivni treninzi i kvalifikacijska natjecanja dio su svakodnevice brojnih sportaša koji se nadaju nastupu u Parizu. 

U Hrvatskoj živi više od pola milijuna osoba s invaliditetom, a među njima su samo 1804 parasportaša.

Ivan Katanušić je dio inicijative „Pobjednici iz dana u dan“ u sklopu koje P&G i Konzum podržavaju paraolimpijsku reprezentaciju na putu u Pariz 2024. sponzorstvom u iznosu 15.000 €.

Inicijativa „Pobjednici iz dana u dan“ trajat će od 1. ožujka do 30. travnja 2023. godine, a kupnjom proizvoda tvrtke Procter & Gamble u Konzumu moguće je podržati paraolimpijsku reprezentaciju na putu prema Parizu 2024.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
PROMO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“
PROMO

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Ako vas more ljubavne, financijske, zdravstvene ili poslovne brige, znajte da je vidovnjakinja Sandra ovdje za vas! Bilo da ste u Hrvatskoj ili inozemstvu, Sandrinom „kirurški preciznom“ Daru vidovitosti neće promaknuti fini detalji iz vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!
Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir
PROMO

Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir

Ukoliko ste strastveni ljubitelj pokera i u potrazi za nezaboravnim turnirskim iskustvom, ne propustite priliku da se pridružite Elitnoj seriji Texas Hold’em Pokera u Grand Casinu Admiral!