Obavijesti

Promo sadržaj

Urbane jesenske priče branda Guliver uz Natašu i Anitu

Urbane jesenske priče branda Guliver uz Natašu i Anitu
9

Rafinirani stilski igrokaz Guliverovih ambasadorica reinterpretira sva lica modernih žena u seriji impresivnih streetstyle vizuala

U  doba sve jačeg naglašavanja važnosti feminizma kroz često trivijalne kanale modne industrije, hrvatski brand Guliver isporučuje fenomenalnu jesensku kampanju čiju su fabulu producirale žene fokusirajući se upravo na žene. Jake, neovisne i prije svega nepokolebljive, Anita Dujić i Nataša Janjić ispred fotoobjektiva poznate fotografkinje Karmen Poznić vjerno prenose atmosferiku i stilske odrednice nove Guliver kolekcije koja kao i protagonistice kampanje ne podliježe sezonskim modnim diktatima. U seriji vizuala čiju nepretencioznu i jednostavnu scenografiju čine gradske ulice, Nataša i Anita prikazuju suvremenu ženu čiji je determinirani stil jasno prepoznatljiv.

Guliver žena, jednako kao i ambasadorice Nataša Janjić i Anita Dujić prigrljuje sve fasete svoje osobnosti i stavlja naglasak na individualnost i stil. Upravo zato, u bogatoj kolekciji izuzetno nosivih, kvalitetnih modela svaka žena može pronaći idealan jesenski modni dodatak koji će svojim pomaknutim dizajnom akcentirati stilski različite outfite.

Neopterećena od autoriteta i konzumerizma kojeg donosi brza moda i kratkoročni trendovi, Guliver kolekcija oslanja se na dizajnerske smjernice po kojima je brend i poznat. Visoko sjajne i polirane kožne plohe naglašene su upotrebom metalik kože čiji tonovi sukladno godišnjem dobu prelaze u tamnije i zrelije nijanse. Robusne i pomalo maskuline linije cipela snažno se oslanjaju na tradicionalne krojeve muških klasika, dok gležnjače uspješno kombiniraju viktorijanske utjecaje s naglašenim dekorativnim detaljima na block potpeticama ili ženstvenim vezicama.

Novu Guliver kolekciju možete pronaći na web shopu www.guliver.hr ili na sljedećim prodajnim mjestima:
 
ZAGREB 
Importanne Centar, Trg Ante Starčevića bb 
Avenue Mall, Avenija Dubrovnik 16 
King Cross Jankomir, Škorpikova 34 
 
SPLIT 
City Centar One Split, Vukovarska 207 
Domaldova ulica 1 
Split – Mall Of Split, Josipa Jovića 93 
 
DUBROVNIK 
Gundulićeva poljana 4 
 
RIJEKA 
Tower Centar, Janka Polića Kamova 81a 
 
ŠIBENIK 
Stjepana Radića 4h 
 
ZADAR 
Zadar – Široka ulica 10/ Kalelarga 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu
PROMO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu

Motor, loza, kuhača

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani
PROMO

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani

Tvrtka BIOVITALIS d.o.o. osnovana je 1996. godine i od tada njezin tim stručnjaka razvija i proizvodi prirodnu kozmetiku i dodatke prehrani koji doprinose zdravlju. Tvrtkom upravljaju supružnici Ivana Zagorec Kolednjak, magistra farmacije, i Stjepan Kolednjak, magistar ekonomije.
Zašto su kasina nepresušna vrela zabave
PROMO

Zašto su kasina nepresušna vrela zabave

Svi smo svjesni kako su igre u kasinu, bilo fizički ili online, zabavne i uzbudljive