Obavijesti

Promo sadržaj

Ušetajte u jesen hrabri za boje uz odabrani make-up

Ušetajte u jesen hrabri za boje uz odabrani make-up
1

Tijekom listopada u dm-u zamijenite 50 bodova i ostvarite 30% popusta na odabrani make-up

Potreba za promjenama, osobito onim fizičkim, karakteristična je početku svakog godišnjeg doba. Jesen, tijekom koje se priroda naočigled mijenja i zabljesne u novim, jarkim i zamjetnim bojama, kao da nas dodatno provocira da promijenimo svoj uobičajeni izgled – pa čak i one koji inače ne pristaju na nova rješenja i skloniji su kročiti već utabanim, dobro poznatim putevima.

Kako bi vas dodatno potaknuo da ovu jesen zakoračite u neki novi početak, dm je cijeli listopad posvetio hrabrima za boje. U zamjenu za 50 bodova u svojoj omiljenoj dm prodavaonici preuzmite magazin dm Lijepa make-up i ostvarite 30% popusta na odabrane proizvode dekorativne kozmetike.

Uz pregršt bonova na proizvode poznatih svjetskih brendova poput Max Factora, Deborah, Rimmel, L'Oreal, Maybelline, s.he, alverde, Bourjois, magazin dm Lijepa make – up donosi vam i aktualne trendove u svijetu kozmetike, a na njegovim stranicama možete pronaći i profesionalne trikove za nanošenje make upa. Neke od njih otkrivamo u nastavku. J

1. Kako sakriti podočnjake?

Ako imate problem s podočnjacima (a većina ih ima, pogotovo s obzirom na brzinu života koji vodimo), preporučljivo je koristiti tekući korektor za podočnjake. Kako biste ga što pravilnije nanijeli na kožu, koristite specijalni plosnati kist kojim ćete teksturu nanijeti na gornji i donji kapak.

 

2. O čemu voditi računa prilikom nanošenja umjetnih trepavica?

Umjesto na trepavice, ljepilo je potrebno nanijeti na vjeđe i to tako da ga točkasto nanosite na kapak, uz samu liniju oka i tik do vaših pravih trepavica. Tek nakon toga slijedi nanošenje umjetnih trepavica pomoću pincete kako biste izbjegli nezgode koje su uobičajene prilikom ovakvih kozmetičkih „zahvata“. Nakon što ih nanesete na oči, lagano ih potiskujte vatenim štapićem sve dok ne sjednu na svoje mjesto.

 

3. Bijelo sjenilo ispod obrva?

Kako bismo naglasili luk obrva i oblikovali cijeli kapak, najčešće koristimo bijelo sjenilo. Ipak, profesionalni šminkeri skloniji su korištenju bež nijansi. Naime, teško je „pogoditi“ bijelu nijansu koja odlično odgovara boji vašeg tena, a usto, bijela može djelovati prenapadno ako nije dobro usklađena s ostatkom šminke na kapcima. S druge strane, bež nijanse se puno bolje razmazuju i stapaju s kožom, a k tome, na prvi pogled izgleda kao da uopće nemate šminku.

Ako još uvijek dvojite o promjenama...

Dobra vijest za one hrabrije koji svoj izgled odluče temeljitije promijeniti je što dm za kupovinu odabrane dekorativne kozmetike u iznosu višem od 200 kuna daruje ogrlicu Crystal Vision s privjeskom Crystals from Swarowski. Zabljesnite dvostruko, stoga!

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Andrija Topić novi član Uprave za akvizicije i integracije u Studencu
PROMO

Andrija Topić novi član Uprave za akvizicije i integracije u Studencu

Strateškim odabirom kompanija za preuzimanje i težnjom izvrsnosti u složenim procesima njihove integracije, Studenac nastavlja širenje na hrvatskom tržištu

Jeste li znali da se prava mala tvornica čokolade skriva u Opatiji?
PROMO

Jeste li znali da se prava mala tvornica čokolade skriva u Opatiji?

Uživajte u čarima odmora u hotelu Continental u Opatiji
Nastavi tradiciju uz Staročeško
PROMO

Nastavi tradiciju uz Staročeško

U današnje vrijeme, kod pristupa potrošačima sve je bitnija autentičnost i postojanost branda, a još bitnija je i očuvanost tradicije. Upravo smo na tradiciju najponosniji u Pivovari Daruvar kao nešto što iznimno poštujemo i čuvamo.