Obavijesti

Promo sadržaj

Najavljeno dosad najveće izdanje Moondance festivala

Najavljeno dosad najveće izdanje Moondance festivala
5

Jedan od rijetkih festivala elektroničke plesne glazbe u domaćoj produkciji koji se održava na jednoj od najljepših lokacija na Jadranu, u srednjovjekovnoj kuli Kamerlengo u svom šestom, dosad najvećem izdanju u Hrvatsku dovodi još jače svjetske glazbene ikone. Upravo je objavljen kompletan line up po danima

Moondance festival objavljuje potpuni line up po danima, kompletiran s domaćim i regionalnim izvođačima te dnevne i grupne ulaznice. 

Na prvoj večeri  festivala, u četvrtak 9.8. od 21.00 na pozornici kule Kamerlengo nastupiti će domaće snage Bebetto iz Pule, Jan Kinčl iz Zagreba, Juri Paik iz Splita, domaćin Tome R iz Trogira i Pero FullHouse, kao uvod u već najavaljene headlinere Eduardo De La Calle, Francesco Tristano live i KiNK live.

Drugu večer podij će zagrijavati Avoid iz Novog Sada, Filipa Xavi iz Beograda, Ivan Komlinović live iz Zagreba,  DJ Jock iz Splita, Edy C iz Šibenika i Skeptik, nakon kojih slijede headlineri Rødhåd, Radio Slave i Monoloc live.

Uvertiru u finalnu večer u suradnji s berlinskim Tresorom a prije nastupa headlinera Jonas Koppa, K-Hand, The Analogue Copsa live i Handmadea odraditi će talijanski dvojac Steve Murphy i DJ Octopus. 

Dnevne i grupne ulaznice biti  će u prodaji od 24.7. 

Regionalne dnevne ulaznice za domaće i posjetitelje ex Yu država iznose u pretprodaji:

Četvrtak 9.8  - 130 kn 
Petak 10.8.    - 180 kn
Subota 11.8. - 130 kn

Grupne ulaznice dolaze u paketu 4 kupljene + 1 gratis i vrijede samo za trodnevnu festivalsku ulaznicu.

Ulaznice potražite na Ticketshop.hr i u svim njihovim poslovnicama