Obavijesti

Promo sadržaj

Ušteda do 60% na svaku online kupovinu? Evo kako naći top popuste

Ušteda do 60% na svaku online kupovinu? Evo kako naći top popuste

Ljeto je službeno počelo, a s njim i ljetne online rasprodaje.

Razne trgovine otkrile su svoju ljetnu ponudu, no kako pronaći baš onu najpovoljniju? Upravo to omogućuju Mega Kuponi – portal za popuste, kupone i akcije.

Popusti 50% ili čak 60% dostupni su u raznim kategorijama proizvoda - odjeća i obuća, elektronika, namještaj i sport. U samo par klikova možete se pripremiti za ljeto i pritom znatno uštedjeti.

Ukoliko tražite povoljne cipele, tenisice ili ljetne sandale, obavezno pregledajte trenutnu ponudu trgovine ecipele.hr, a za dizajnersku odjeću i dodatke tu je Modivo rasprodaja. Ako se pak spremate za odlazak na more, uputno je pregledati ponudu sunčanih naočala poznatih brandova. Trenutno su u tijeku popusti preko 40%, a neke od online trgovina nude čak i 1+1 gratis akcije.

Naš portal nudi jednostavno pretraživanje i korištenje akcija i promo kodova. Samo posjetite web stranicu i pretražite ponudu aktivnih trgovina. Ukoliko ste u potrazi za točno određenim proizvodima, najbolje je započeti pretragu po kategoriji te tako otkriti najatraktivniju trenutnu ponudu.

Ponuda kupona i akcija ažurira se svakodnevno, a naš savjet je da Mega Kupone posjetite svaki put prije online kupovine kako bi uštedili novac i vrijeme. Uživajte u online ljetnim rasprodajama i pronađite fantastične ponude iz udobnosti svog doma!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Sonja i Natalija, žene koje ruše rodne stereotipe
PROMO

Sonja i Natalija, žene koje ruše rodne stereotipe

Posjetili smo dvije iznimne žene koje svakim danom ruše nametnuta rodna ograničenja i dokazuju istinsku snagu žena

Svi su pohrlili po ulaznice za "Progledaj srcem"
PROMO

Svi su pohrlili po ulaznice za "Progledaj srcem"

Duhovno-glazbeni spektakl godine okupit će najpopularnije izvođače duhovne glazbe u Areni Zagreb
"Um širi od neba": Kineski predsjednik Xi i francuska kultura
PROMO

"Um širi od neba": Kineski predsjednik Xi i francuska kultura

Svaki put kad kineski predsjednik Xi Jinping održi novogodišnji govor, njegove police u uredskom prostoru unutar kompleksa Zhongnanhai uvijek su proučavali znatiželjni knjiški crvi diljem zemlje i svijeta.