Obavijesti

Promo sadržaj

Komentari 5

Uštedite i ulovite sniženja: Namirnice po povoljnijim cijenama sada su korak do vas!

Uštedite i ulovite sniženja: Namirnice po povoljnijim cijenama sada su korak do vas!
3

Kvalitetno meso osnova je dobrog roštilja, a kad roštiljanje spojimo s gledanjem utakmice, dobro bi nam došao i koji paket piva. U članku saznajte gdje ove proizvode možete pronaći na sniženju i do 30%, a na kraju zaigrajte nagradni natječaj jer tri čitatelja nagrađujemo poklon paketom u vrijednosti od 300 kuna

Iskoristite lijepo vrijeme i već ovog vikenda organizirajte roštilj party te s obitelji i prijateljima, uz sočan roštilj, uživajte i u nogometu. Za budžet ne morate brinuti jer većinu namirnica koje trebate, sada možete pronaći na sniženju i do 30%. Dobra vijest je ta što ne morate obilaziti različite lokacije jer vas cjelokupna ponuda po povoljnim cijenama čeka na jednom mjestu.

Odlična sniženja korak do vas

Nijedno druženje ne može proći bez mesnih delicija i grickalica, a limenka hladnog piva dodatno zaokružuje cijelu priču. Ove proizvode već sada možete pronaći na sniženju u novootvorenoj prodavaonici Studenac, u zagrebačkoj u Ulici Kneza Mislava. Sredinom svibnja Studenac je po prvi put otvorio prodavaonicu u Zagrebu pa njegove stanovnike sada čekaju posebne ponude i pogodnosti. U trgovini možete pronaći asortiman pomno biranih proizvoda privatnih robnih marki koji je, s oznakom zelene košarice i po atraktivnim cijenama, dostupan samo na policama trgovina ovog maloprodajnog trgovačkog lanca. Proizvode također možete naručiti preko Wolt aplikacije.

Sve što poželite...

Osim bogatog asortimana, Zagrepčane čekaju i ready to eat jela koja predstavljaju dobru opciju za dane kada idete s posla i nemate snage za kuhanje. Tu je i TO GO ponuda koja uključuje sushi, razne sendviče i nareske te napitke poput kave i čaja, za kojima možete posegnuti tijekom pauze za ručak. A kako biste zaista sve mogli obaviti na jednom mjestu, u Studencu možete i platiti režije te poslati paket GLS službom.

Postanite član Cool obitelji

Maksimalno iskoristite sve pogodnosti koje vam Studenac pruža te se prijavite i postanite član Cool obitelji. Svoju Cool karticu možete koristiti pri svakoj kupovini kako vam niti jedna prednost Cool programa ne bi promakla! Naravno, tu su i posebna sniženja za članove Cool obitelji uz koje će neki proizvodi imati nižu cijenu od redovne za čak 50%. U videu pogledajte kako u tri jednostavna koraka možete postati članom:

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 5
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince
REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj