Obavijesti

Promo sadržaj

Uz Adecco osigurajte lakše poslovanje

Uz Adecco osigurajte lakše poslovanje
2

U vrijeme globalnih političkih previranja i inflacije, važno je osigurati način na koji tvrtke mogu ostvariti fleksibilnost u slučaju restrukturiranja unutar firme. Adecco kao vodeća savjetodavna agencija za poslodavce i tražitelje posla, pomaže tvrtkama i zaposlenicima u takvim situacijama.

U vrijeme kriznih vremena, bitno je unaprijed promišljati o situaciji koja se odvija na tržištu. Adecco kao pružatelj usluga za ljudske potencijale nudi širok raspon usluga uključujući istraživanje tržišta, outplacement (karijernu tranziciju), privremeno zapošljavanje, traženje i selekciju kadrova, outsourcing te ostala rješenja vezana uz HR usluge. Usluge koje Adecco nudi možete pronaći i ovdje.

Kako bi zadržali najbolje zaposlenike, tvrtke se trebaju usmjeriti na fleksibilnost, plaću, napredak u karijeri i mentalno zdravlje zaposlenika. Posebice je bitno usmjeriti se na trening zaposlenika u vrijeme krize te potencijalno preusmjeravanje trenutnih zaposlenika ukoliko dolazi procesa restrukturacije i slično.  

Kako biste vaše poslovanje pripremili za nadolazeće razdoblje i recesiju, važno je znati kakvo je stanje na tržištu rada kako biste predvidjeli mogućnost rizika i potencijalnih prilika za vašu tvrtku te u konačnici time unaprijedili način na koji poslujete. Adecco definira plan provedbe istraživanja tržišta i relevantnu metodologiju prema vašim željama i usluge raspoloživosti kandidata te istraživanja tržišta plaća.   

Također, Adecco nudi rješenja koja olakšavaju tvrtkama da što bezbolnije prođu kroz proces smanjenog obujma poslovanja, outsourcinga poslovnih funkcija i slično, posebice u vrijeme postojećih i nadolazećih inflacija. Jedno od rješenja je karijerna tranzicija (Outplacement) pri čemu se kombinira više metoda i prolaženja kroz program, radionica i korisnih online edukacija. Program je u potpunosti prilagođen potrebama tvrtke te profilima polaznika.  

Za tražitelje zaposlenja, Adecco također nudi mnogo radnih mjesta. Za više informacija o radnim mjestima Adecca, posjetite stranicu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Izvrsnost dostupna na dodir prsta: Nova Samsung Galaxy A serija i Fit 3 pametni sat
PROMO

Izvrsnost dostupna na dodir prsta: Nova Samsung Galaxy A serija i Fit 3 pametni sat

Odavno je poznato kako Samsung na Galaxy uređaje integrira jedne od najboljih sustava kamera, a odgovarajuća praksa nije zaobišla niti Galaxy A seriju.

RBA program preporuke Prijatelji po računu sada vrijedi i za mala poduzeća
PROMO

RBA program preporuke Prijatelji po računu sada vrijedi i za mala poduzeća

Raiffeisen banka u sklopu svog programa preporuke Prijatelji po računu, osim nagrađivanja novih i postojećih klijenata fizičkih osoba, nagrađuje i postojeće klijente koji preporuče RBA malim poduzećima i obrtnicima.
"Taste Like Drniš" - Festival drniškog merlota 2024.
PROMO

"Taste Like Drniš" - Festival drniškog merlota 2024.

Najavljujemo manifestaciju rezerviranu za uživanje u dobrom vinu i društvu!