Promo sadržaj

Komentari 0

Uz Emirates ljeto traje i nakon kolovoza

Uz Emirates ljeto traje i nakon kolovoza

Ljetni praznici ne moraju završiti u kolovozu. Na to posebnim ponudama u ekonomskoj, poslovnoj i prvoj klasi letova prema popularnim destinacijama hrvatske putnike podsjeća Emirates te im omogućava da ljeto produže i tijekom jeseni

Ljetni praznici ne moraju završiti u kolovozu. Na to posebnim ponudama u ekonomskoj, poslovnoj i prvoj klasi letova prema popularnim destinacijama hrvatske putnike podsjeća Emirates te im omogućava da ljeto produže i tijekom jeseni. Tako će između 3. rujna i 12. prosinca 2018. godine svi ljubitelji putovanja moći uživati u novim iskustvima i upoznati nove kulture u više od 40 destinacija koje su dio Emiratesove svjetske mreže.

Oni koji žele ispuniti svoje snove i priuštiti si avanturu u Africi ili pak istražiti bogatu povijest Dalekog istoka, opustiti se na otocima koje obasjava tropsko sunce ili posjetiti voljene osobe diljem svijeta, mogu iskoristiti pogodnosti rane rezervacije. Posebna ponuda uključuje 43 odredišta u Emiratesovoj svjetskoj mreži i može se rezervirati između 6. i 12. kolovoza 2018. godine.

Putnici ove jeseni mogu uživati u sljedećim ponudama putovanja:

*Uvjeti korištenja:
Cijene se primjenjuju po osobi za povratne letove iz Zagreba, uključujući sve poreze i pristojbe. Razdoblje rezervacije traje do 12. kolovoza 2018. godine.; razdoblje putovanja traje od 3. rujna do 12. prosinca 2018. godine; za neke datume odlaska vrijede sezonske nadoplate. Broj mjesta je ograničen. Letovi u poslovnoj klasi podliježu rezervaciji i kupnji najkasnije 21, 45 i 90 dana prije leta. Primjenjuju se posebni uvjeti i odredbe te opći uvjeti.

Uz izvrsne cijene, putnici registrirani u programu Emirates Skywards moći će udvostručiti milje prilikom rezervacije ili putovanja za vrijeme ovog promocijskog razdoblja.

Putnici koji putuju Emiratesovim avionima mogu u svim kabinama zahvaljujući Emiratesovom nagrađivanom sustavu za zabavu u zrakoplovu – ice - uživati u do 3.500 kanala zabave i filmova. Putnicima u svim klasama poslužuju se raznovrsna vrhunska vina i regionalno nadahnuti gastronomski specijaliteti pripremljeni od svježih namirnica. Uz to o njima tijekom leta brine multikulturalno kabinsko osoblje koje broji ukupno više od 200 članova iz Hrvatske. Putnici u ekonomskoj klasi mogu ponijeti do 35 kg, oni u poslovnoj do 40 kg te u prvoj klasi do 50 kg.

Let je moguće rezervirati u Emiratesovom uredu u hotelu Westin u Zagrebu te na stranici www.emirates.com.