Obavijesti

Promo sadržaj

Uz Huawei Watch GT 2 Pro uživajte u vježbanju svih 12 mjeseci u godini

Uz Huawei Watch GT 2 Pro uživajte u vježbanju svih 12 mjeseci u godini
5

Zima je izvrsno razdoblje za kvalitetno provođenje vremena kojim ćete se dovesti u mentalno blagostanje i postići bolje zdravsteno stanje

Sezonski sportovi, cjelogodišnje trčanje ili isprobavanje novih vježbi kalistenike - spektar sportskih opcija zimi zaista je velik. A ono što će vam zasigurno pomoći kod svih njih je Huawei Watch GT 2 Pro opremljen brojnim sportskim funkcionalnostima i mogućnostima detaljne zdravstvene statistike.

Razmišljate li o tome da još jednu večer provedete pod dekom uz šalicu vrućeg čaja? Kombinacija ranog sumraka i hladnih temperatura ne potiče tjelesnu aktivnost i napuštanje toplog doma. Međutim, vrijedi pokušati se aktivirati i osjetiti zadovoljstvo nizom omiljenih vježbi ili isprobavanjem novih. Kao što se kaže – „U zdravom tijelu je i zdrav duh“, a endorfini koje generirate vježbanjem sigurno će poboljšati vaše raspoloženje i dati vam pozitivnu dozu energije. U međuvremenu, Huawei Watch GT 2 Pro pokazat će se savršenim suputnikom koji će vas motivirati na vježbanje tijekom cijele godine.

Vrijeme je za zimsko zagrijavanje!

Nemate ideja za zimske aktivnosti? Zabavite se i otputite se na padine za vikend! Bez obzira jeste li ljubitelj klasičnog skijanja ili modernog snowboardanja, prije svega vodite brigu o sigurnosti i opremite se kacigom i naočalama. Prsluk koji štiti leđa također bi mogao biti dobra ideja. A prilikom odabira moderne odjeće, ne zaboravite na udobnost i osigurajte si slobodu pokreta.

Dok se pripremate za planinsko putovanje, upotpunite svoju sportsku odjeću na padini s inovativnim Huaweijem Watch GT 2 Pro. Zašto? Jer vam najnoviji Huaweijev pametni sat pruža sveobuhvatne podatke kao što su broj otkucaja srca, prosječna brzina, maksimalni nagib, duljina staze i pređena udaljenost na skijaškom trčanju, klasičnom skijanju i snowboardanju. Osim toga, također možete primati glasovna upozorenja ako bilo koji podatak premaši uobičajene brojke.

Nastavite s vježbanjem tijekom cijele godine

Ne možete zamisliti tjedan bez trčanja? Zima ne mora značiti automatski i odmor od vaše omiljene sportske kategorije. Naprotiv, to je izvrsna prilika da izgradite formu i dobro uđete u novu sportsku sezonu. Kako pronaći motivaciju? Postavite si cilj! Udaljenost o kojoj sanjate, put kojim ste oduvijek željeli ići ili najbrže vrijeme koje želite postići. Bez obzira što odabrali, od Huawei Watch GT 2 Pro pametnog sata možete očekivati podršku u pomicanju svojih granica.

Svaki put kad vježbate, Watch GT 2 Pro bit će tu da vas prati, pomažući vam u raščlanjivanju podataka i savjetujući vas dok trenirate. Ako svoje trčanje želite podići na sljedeću razinu, ali ne znate odakle početi, ovaj novi pametni sat dolazi s preko 10 različitih znanstveno osmišljenih, profesionalnih tečajeva koji će vas usmjeriti u pravom smjeru.

Krenite na novi sportski izazov

Niste veliki obožavatelj sporta? Potražite onaj koji će vas zadiviti i neće vam postati dosadna rutina! Uostalom, sve veći broj zaljubljenika u tjelesne aktivnosti nije slučajnost, a sport može biti izvrsna zabava. Ili vas možda koči nedostatak motivacije da se sportom bavite samo kod kuće? Ako je tako, testirajte kalisteniku! Sposobnost vježbanja kako u zatvorenom tako i na otvorenom može biti ključ vašeg uživanja u sportu i omogućiti vam raznovrsnost.

Dok se suočavate s novim sportskim izazovima, isprobajte Watch GT 2 Pro s Huaweijevim vlastitim čipsetom koji je energetski učinkovit i omogućuje vam dovoljno snage kako bi osigurao praćenje u svim aktivnostima uz dugotrajnu bateriju za praćenje treninga, otkucaja srca, nadzor spavanja i druge mogućnosti.

Uz Watch GT 2 Pro shvatit ćete da vam je sport nadohvat ruke tijekom cijele godine. Neprimjetno funkcionira sa svim pametnim telefonima, uključujući Android i iOS uređaje. Štoviše, svim vašim sportskim i zdravstvenim podacima lako je pristupiti zahvaljujući aplikaciji Huawei Health, dostupnoj na Androidu i iOS-u.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura