Obavijesti

Promo sadržaj

Uz Inin Arktik do trogodišnje zalihe goriva!

Uz Inin Arktik do trogodišnje zalihe goriva!

Ovih dana termometar često prelazi u minuse koji posljedično stvaraju razne poteškoće, uključujući i one prilikom paljenja automobila nakon dužeg stajanja i hladnijeg vremena

S početkom zimskog perioda koje donosi i nepredvidive uvjete u prometu, na Ininim maloprodajnim mjestima se već tradicionalno može pronaći Eurodizel Arktik gorivo koje je posebno razvijeno za vožnju u ovakvim uvjetima.

Naime, gorivo Arktik razvijeno je od visokovrijednih komponenti koje jamče iznimna niskotemperaturna svojstva, a kombinacijom točke filtrabilnosti najviše -30 °C i točke zamućenja najviše -10 °C osiguran je miran start i neometan rad motora i u najizazovnijim zimskim uvjetima. Njegovim korištenjem svakako će se izbjeći rizik od smrzavanja goriva u motoru te ozbiljnih i skupih kvarova koje može smrzavanje prouzročiti.

Osim ponude Arktika koji će zaštititi automobil od prevrtljivih vremenskih uvjeta, ove zime u tijeku je i Inina nagradna igra „INA nagrade tope minuse“ u kojoj Inini kupci mogu osvojiti zalihu goriva za iduće tri godine.* Svi oni koji u razdoblju od 14. prosinca 2020. do 14. veljače 2021. godine posjete bilo koje Inino maloprodajno mjesto te natoče Eurodizel Arktik, Class Plus goriva, ostala goriva iz Inine ponude, kao i ako kupe nešto iz asortimana robe široke potrošnje ili ponude Fresh Cornera u ukupnoj vrijednosti računa od 250 ili više kuna, mogu se prijaviti na nagradnu igru. Prijave se vrše putem SMS poruke s ključnom riječi INA, brojem računa, svojim imenom, prezimenom i adresom (ulica, mjesto i poštanski broj) na broj 60010 (2,40 kn/SMS). Prijaviti se može i ispunjavanjem potrebnih podataka putem obrasca na stranici www.ina.hr gdje se može pronaći i više informacija o nagradnoj igri.

Iako zime više nisu oštre kao što su bile, ipak je važno da svog limenog ljubimca pripremimo za duže stajanje te kombinaciju niskih temperatura, hladnoće, leda i snijega koje često donose situacije koje bismo rado izbjegli. Ove zime otopite minuse s Inom i pobrinite se da vaše vozilo bude spremno za sve vremenske prilike.

*Period od tri godine je definiran na temelju vrijednosti na kartici u iznosu od 32.000,00 kuna, uz prosječnu cijenu goriva od 9,00 kn/L i prijeđenu udaljenost od 15.000 km. Moguća su odstupanja ovisno o vrsti i cijeni goriva te potrošnji vozila i prijeđenoj udaljenosti.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije
PROMO

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije

Upalite svoje roštilje i pripremite se za najukusniju grill sezonu ikada! Prvi maj je tu, a sve je spremno da ga proslavite s najfinijim mesom iz neodoljivih mix&grill kutija by the Meat.
Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'
PROMO

Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'

Tvrtka Intersnack Adria time osnažuje potencijale darovite djece i potiče njihov doprinos stvaranju boljeg društva u cjelini