Obavijesti

Promo sadržaj

Uz kupovinu HUAWEI WATCH GT 4 bežične slušalice FREEBUDS SE 2 potpuno besplatno!

Uz kupovinu HUAWEI WATCH GT 4 bežične slušalice FREEBUDS SE 2 potpuno besplatno!
8

Najnoviji pametni satovi tvrtke Huawei u atraktivnoj ponudi

Najnoviji pametni sat brenda Huawei, WATCH GT 4, već je od samog lokalnog početka prodaje privukao znatnu pozornost fantastičnim specifikacijama i dizajnom, a od 16. listopada pa sve do isteka zaliha svi novi kupci bilo kojeg od 6 modela dobivaju bežične slušalice FreeBuds SE 2 u Ceramic White nijansi potpuno besplatno na dar.

WATCH GT 4 serija označava novi stilski pristup pametnim satovima koji sad pod novim dizajnerskim smjerom nazvanim „Fashion Forward“, donose još veću integraciju tehnologije i mode te korisnicima pružaju personaliziranije zdravstveno i sportsko putovanje. Uz to, impresivna baterija do dva tjedna za 46 mm modele te inovativne zdravstvene značajke označavaju podignutu ljestvicu ovog segmenta tržišta pametnih uređaja. Svestranost HUAWEI WATCH GT 4 pametnih satova osigurava mu da pristaje različitim stilovima, osobnostima i prilikama, a dostupan je u čak 6 različitih boja. Verzija od 46mm dostupna je u izvedbi s remenom od nehrđajućeg čelika, tkanim kompozitnim remenom zelene boje te u izvedbi s crnim gumenim remenom, dok je verzija od 41mm dostupna s bijelim kožnim remenom, podesivim remenom zlatne boje te u varijanti s metalnim srebrnim remenom. Brojčanici sata također su podesivi sukladno korisnikovom životnom stilu i željama, a korisnicima je na raspolaganju više od 25 000 različitih pozadina sata za korištenje.

FreeBuds SE 2 slušalice lagane su i ergonomski prilagođene uhu, privlačnog dizajna te dolaze s kompaktnom kutijom za punjenje. Baterija je iznimno pouzdana te punjenje od 10 minuta može osigurati aktivnu reprodukciju zvuka od 3 sata. Jednom potpuno napunjene, slušalice će izdržati do 9 sati slušanja, a uz kućište, mogu podržati do 40 sati korištenja. Ergonomski se lako prilagođavaju uhu korisnika. Svaka slušalica teži samo 3,8 g i dizajnirana je da dobro prianja bez obzira na oblik ušnog kanala. IP54 otpornost na prašinu i prskanje čini ove slušalice izdržljivima tijekom vježbanja i na otvorenom.

8
| Foto: HUAWEI

Zašto kupiti HUAWEI WATCH GT 4?

HUAWEI WATCH GT 4 omogućuje jednostavno praćenje bitnih zdravstvenih značajki poput PPG analize aritmije, upravljanje menstrualnim ciklusom i detekciju abnormalnog disanja tijekom sna. S više od 8 godina kumulativnog istraživanja i razvoja, novi sat sadrži poboljšanu tehnologiju praćenja indikatora zdravlja zahvaljujući novoj TruSeen™ 5.5+ tehnologiji koja uključuje višekanalne algoritme. Sat također dolazi s nadograđenim TruSleep™ 3.0 kako bi korisnicima pružio bolju svijest o njihovim ciklusima spavanja te podržava detekciju nepravilnosti disanja tijekom sna, dajući korisniku uvid u njihovo respiratorno zdravlje.

Nova značajka prstenova aktivnosti prikazuje dnevnu statistiku fitnessa (potrošene kalorije, trajanje vježbanja i aktivnost za vrijeme stajanja) kako bi korisnicima pomogao da ostanu u tijeku sa svojim dnevnim fitness ciljevima. Osim toga, sat nudi i više od 100 sportskih načina rada, uključujući i modernije sportove poput padela. Stay Fit koristi podatke o zdravlju u stvarnom vremenu kako bi pomogao korisnicima s upravljanjem unosa kalorija, dajući im preporuke prilagođene njihovim potrebama. Ljubitelji trčanja mogu uživati u nadograđenom dvopojasnom GNSS-om s pet sustava visoke preciznosti, koji poboljšava točnost pozicioniranja za čak 30% u usporedbi s prethodnicima.

HUAWEI WATCH GT 4 optimizira korisničku praktičnost kroz dodatne značajke, kao što su brze poruke i odgovori te aplikacije trećih strana za pristup glazbi, navigaciji itd, te pruža do 2 tjedna trajanja baterije u 46 mm izdanju, odnosno do tjedan dana za 41 mm verziju, nadmašujući životni vijek mnogih konkurentnih satova. WATCH GT 4 može se povezati s iOS i Android uređajima te osigurava privatnost i zaštitu podataka korisnika, omogućujući im tako bezbrižan pristup vodećim tehnologijama u industriji.

Cijene i dostupnost

HUAWEI WATCH GT 4 modele uz FreeBuds SE 2 bijele slušalice na poklon možete naći kod Huawei maloprodajnih distributera od 16. listopada pa sve do isteka zaliha. Satovi su na lokalnom tržištu dostupni po sljedećim preporučenim maloprodajnim cijenama:

• HUAWEI WATCH GT 4 46 mm : Stainless steel 399 eur, Sport 279 eur, Rainforest Green 299 eur

• HUAWEI WATCH GT 4 41 mm – Gold Milanese 349 eur, White Leather 279 eur, Silver 399 eur

O Huaweiju

Huawei je sa svojim proizvodima i uslugama prisutan u više od 170 zemalja te se njima koristi trećina svjetske populacije. Četrnaest centara za istraživanje i razvoj postavljeno je u zemljama diljem svijeta, uključujući Njemačku, Švedsku, Indiju i Kinu. Huawei Consumer Business Group jedna je od tri poslovne sastavnice Huaweija čiji su fokus pametni telefoni, računala i tableti, nosivi pametni uređaju, usluge „u oblaku“ (cloud) i sl. Globalna mreža Huaweija izgrađena je na 30 godina ekspertize u telekom sektoru, a posvećena je pružanju najnovijih tehnoloških iskoraka potrošačima diljem svijeta.

Za više informacija posjetite: https://consumer.huawei.com/hr/

Pratite novosti o Huawei Consumer Business Group i pratite nas na društvenim mrežama i forumu:

Facebook:https://www.facebook.com/HuaweiMobileHrvatska/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilehrv/

YouTube: Huawei Mobile Croatia - YouTube

Forum: https://consumer.huawei.com/hr/community/

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Popularni svadbeni bend, Grupa Profeel & Tulumbus napravili spektakal u Zagorju
PROMO

Popularni svadbeni bend, Grupa Profeel & Tulumbus napravili spektakal u Zagorju

Nadaleko poznati najtraženiji svadbeni bend, Grupa Profeel, prošlog vikenda, uoči svadbene sezone predstavio je novitet na zagorskim cestama. Točnije, u sudjelovanju sa ’ Tulumbus-om’ pripremili su spektakal kakav se rijetko viđa

Andi Idrizi i Luigi Šalov među 250 boraca na hrvatskom castingu za HELL Boxing Kings
PROMO

Andi Idrizi i Luigi Šalov među 250 boraca na hrvatskom castingu za HELL Boxing Kings

Boksačke kvalifikacije u Zagrebu za milijunski nagradni fond
The Fall Guy - novi film Davida Leitcha spaja zvijezde ovoljetnih hitova Barbie i Oppenheimer
PROMO

The Fall Guy - novi film Davida Leitcha spaja zvijezde ovoljetnih hitova Barbie i Oppenheimer

Kaskader, novi film Davida Leitcha, spaja zvijezde ovoljetnih hitova Barbie i Oppenheimer – Ryana Goslinga i Emily Blunt.