Obavijesti

Promo sadržaj

Uz ove čizmice bit ćete spremni i za najhladnije dane

Uz ove čizmice bit ćete spremni i za najhladnije dane
4

Prava zima samo što nije stigla, a s njom i potreba za toplom i udobnom obućom

Ako tražite savršen spoj udobnosti i stila, nova kolekcija čizama koja je stigla u Deichmann pravo je rješenje. Udobne, mekane, tople čizmice još od prošle zime na prvom su mjestu modnih želja za žene koje traže funkcionalnu obuću koja svakom outfitu pruža malo udobnosti kakva je do sad bila rezervirana samo za „kućno“ izdanje.

Toplina i komfor su prioritet

Nije ni čudo da su ove čizmice već desetljećima toliko popularne. Ravni, široki potplati pružaju udobnost, a unutrašnjost obložena mekom vunom vaše će noge grijati čak i u najhladnijim zimskim danima.

U Deichmannovoj kolekciji ove tople čizmice pronašli smo u raznim modelima, uključujući i one najtraženije. Za one koji preferiraju niske čizme, dostupni su modeli koji sežu samo do gležnja – upravo je ovaj model napravio pravu pomamu među trendseterica i ponovo vratio ove „vunene“ čizmice na sami vrh ljestvice najtraženijih modnih dodataka.

Osim potpuno niskih modela, tu su i svima poznate gležnjače i gotovo da nema žene koja ih barem jednom nije nosila. Ako ove zime tražite dodatnu toplinu, birajte visoke modele „vunenih“ čizmica koje će se sjajno kombinirati uz traperice i duge, zimske haljine.

Neutralno i zemljano

Ono što ove čizmice čini dodatno uklopivima u svaki ormar jest i činjenica dolaze u neodoljivom spektru neutralnih tonova. Od klasične tople nijanse oker smeđe, do raznih nijansi sive te omiljenoj crni boji – neutralni tonovi čizmice čine posebno pogodnima za kreiranje udobnih, ali vrlo chic outfita.

Čizmice kombinirajte s pletivima, trapericama širokog kroja te obožavanim „kompletima“ poput joga hlača trapez kroja i pripadajućeg topa. Takav outfit bit će dovoljno udoban da dan provedete izležavajući se na kauču, ali izgleda ćete toliko dobro da ćete poželjeti skoknuti do „centra“.

Udobne čizmice podjednako dobro čuvaju toplinu i vaš stil, a ove zime čine nam se privlačne kao nikad prije. Zato posjetite Deichmann i uživajte u izboru čizmica koje donose udobnost, toplinu i eleganciju, čineći ih nezaobilaznim komadom obuće za zimsku sezonu. Posjetite službenu web stranicu Deichmanna gdje vas čekaju izloženi najljepši modeli čizmica za zimu!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Sonja i Natalija, žene koje ruše rodne stereotipe
PROMO

Sonja i Natalija, žene koje ruše rodne stereotipe

Posjetili smo dvije iznimne žene koje svakim danom ruše nametnuta rodna ograničenja i dokazuju istinsku snagu žena

Svi su pohrlili po ulaznice za "Progledaj srcem"
PROMO

Svi su pohrlili po ulaznice za "Progledaj srcem"

Duhovno-glazbeni spektakl godine okupit će najpopularnije izvođače duhovne glazbe u Areni Zagreb
"Um širi od neba": Kineski predsjednik Xi i francuska kultura
PROMO

"Um širi od neba": Kineski predsjednik Xi i francuska kultura

Svaki put kad kineski predsjednik Xi Jinping održi novogodišnji govor, njegove police u uredskom prostoru unutar kompleksa Zhongnanhai uvijek su proučavali znatiželjni knjiški crvi diljem zemlje i svijeta.