Obavijesti

Promo sadržaj

Uz SKI putno osiguranje do opuštenog zimskog odmora

Uz SKI putno osiguranje do opuštenog zimskog odmora
4

Blagdansko i praznično vrijeme koristimo za opuštanje i uživanje u zimskim radostima, a odlazak na skijanje jedna je od mnogima omiljenih aktivnosti

Kako bi sve proteklo u najboljem redu, za takvo putovanje važno je dobro se pripremiti. Pritom treba misliti na nekoliko stvari, posebice ako ste skijaš početnik.

Recimo, jeste li znali koliko je refleksija sunčevih zraka veća na snijegu nego na drugim površinama? I do 80 %! Intenzitet ove pojave se, k tome, povećava s porastom nadmorske visine. Zato je važno da uvijek sa sobom imate kremu s odgovarajućim SPF faktorom. Također, jedan od najvažnijih saveznika svakog opuštenog skijanja je putno osiguranje. Želite li na skijalištu razmišljati samo o tome kako vam je dobro, ove stvari biste trebali uzeti u obzir.

Nepredviđene situacije

Svi želimo iskoristiti putovanje u potpunosti i fokusirati se na nove i uzbudljive doživljaje, bez da moramo brinuti o nepredviđenim situacijama. Ako se pritom radi o putovanju izvan Hrvatske, različiti zdravstveni problemi i ozljede za posljedicu mogu imati izrazito visoke troškove liječenja. Pored toga, još uvijek aktualna pandemija i ove godine predstavlja dodatan izvor brige.

SKI putno osiguranje

Uz SKI putno osiguranje Croatia osiguranja o svemu navedenom ne morate brinuti. Naime, putno osiguranje obuhvaća zdravstvenu njegu i troškove liječenja za hitne slučajeve, prijevoz vozilom hitne pomoći ili helikopterom do najbliže bolnice, kao i naknadu troška ski passa neiskorištenog zbog bolničkog liječenja dužeg od tri dana te Covid-19 pokriće. Navedeno znači da su unutar ovog osiguranja pokriveni troškovi bolničkog liječenja i troškovi povratka u domovinu uslijed oboljenja od Covida-19, odnosno prijevoz ako povratak na planiran način nije moguć iz zdravstvenih razloga. Osim toga, Croatia osiguranje osiguralo je i 24/7 telefonsku asistenciju.

Do popusta u nekoliko klikova

Croatijino SKI putno osiguranje možete ugovoriti u svega nekoliko jednostavnih koraka online na internetskoj stranici i pritom ostvariti 20 % popusta. Osiguranje možete ugovoriti za jedno ili više putovanja unutar četiri mjeseca i to kao individualno te obiteljsko osiguranje. Individualno osiguranje jednog putovanja od 8 dana košta tek 114,64 kuna, dok individualno osiguranje za cijelu skijašku sezonu možete imati već za 390 kuna. Obiteljsko osiguranje za jedno putovanje od 8 dana možete imati već za 36,05 kuna po osobi, dok je obiteljsko osiguranje za cijelu sezonu dostupno po cijeni od 357,50 kuna po osobi. Croatia osiguranje nudi i opciju obiteljskog osiguranja s posebnom zaštitom u koje je uključeno i dodatno osiguranje od nezgode, osiguranje prtljage i osiguranje privatne odgovornosti, za što ćete izdvojiti 55,33 kuna po osobi.

Svoju zimsku avanturu možete bezbrižno planirati u svim zemljama Europske unije, kao i u Švicarskoj, Bosni i Hercegovini i Srbiji jer SKI putno osiguranje vrijedi u svim tim zemljama. Na skijanje sada možete otići sigurni da ste na sve mislili na vrijeme, bez brige o nepredviđenim situacijama i nepotrebnim troškovima, a kući možete ponijeti samo najljepše uspomene.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.