Obavijesti

Promo sadržaj

Uživajte u finoj hrani, utrkujte se, pjevajte, plešite i sjajno se zabavite u idiličnom Kamačniku

Uživajte u finoj hrani, utrkujte se, pjevajte, plešite i sjajno se zabavite u idiličnom Kamačniku
10

Uzbudljiva utrka kareta, natjecanje u pjevanju i plesu za najmlađe na kojem će gost biti opatijski glazbenik Dražen Turina Šajeta i bogate novčane nagrade samo su dio događanja na manifestaciji Super dani vani u Vrbovskom. Požurite, jer prijave traju do 10. lipnja!

Ako nikad niste prošetali jednim od najljepših hrvatskih kanjona, donosimo razlog koji bi vas mogao potaknuti na to. Naime, ovo će izletište od 16. do 19. lipnja dodatno oživiti manifestacija "Super dani vani" u organizaciji Grada Vrbovskog. Evo koje vas sve zabavne aktivnosti i atrakcije očekuju tih dana.  

Gorski je kotar poznat po tradiciji lova i jelima od divljači, a među glavne specijalitete od divljači definitivno spada lovački gulaš u kotliću. Ako imate neki tajni obiteljski recept, okupite ekipu i dokažite na natjecanju 16. lipnja da je vaš lovački kotlić najukusniji! Ne brinite za namirnice jer su one osigurane, ponesite samo pribor te kotlić s tronošcem. Jelo koje pripremite probat će stručna komisija na čelu s Tomislavom Špičekom i nagraditi najbolje ekipe. 

REVIJA OLDTIMERA I ZABAVA ZA NAJMLAĐE 

Dok se jedni dive tehnološki najnaprednijim automobilima drugi fascinaciju pronalaze u oldtimerima. Starinski, vintage, klasici, oldtimeri... postoji mnogo naziva za vozila starija od dvadesetak godina, a neke od modela moći ćete vidjeti 17. lipnja, u sklopu revije starodobnih vozila.  

Trećeg dana manifestacije, 18. lipnja najmlađi će posjetitelji imati priliku pokazati svoje talente. Vaši najmlađi sanjaju o glazbenoj karijeri, redovito pjevaju i obožavaju plesati? Nek' zablistaju na pravoj pozornici, pred brojnom publikom! Natjecanje u pjevanju i plesu je za djecu od 5 do 16 godina, a pobjednik osvaja nagradu od 1500 kuna, drugoplasirani 900, a treći 600 kuna.  

Želite li se vratiti u djetinjstvo izradite svoj karet i pravac Vrbovsko! „HELL Energy utrka kareta“ predviđena je za 19. lipnja na natjecateljskoj stazi dugoj 450 metara u izletištu Kamačnik. Prijave na sva natjecanja traju do 10. lipnja, nemojte zakasniti! 

- Kamačnik je prekrasno izletište i idealno mjesto za druženje i odmor, a manifestacija na koju vas pozivamo namijenjena je svim dobnim skupinama. Prilikom njezina organiziranja posebno smo mislili na naše najmlađe posjetitelje, htjeli smo ih razveseliti povodom završetka školske godine druženjem u kojem će moći osvojiti vrijedne nagrade, zabaviti se u raznim kreativnim radionicama i u ludim vožnjama lunaparkom. U svakom slučaju, vesela atmosfera, zanimljive i vrijedne nagrade, poznati voditelji, dobra glazba i šetnja jednim od najljepših hrvatskih kanjona odlični su razlozi da praznike uz blagdan Tijelova provedete u našem izletištu – poručuje  gradonačelnik Vrbovskog Dražen Mufić. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Kakva je budućnost slovenskih gradova i kakvu ulogu u tome imaju pametni gradovi?
PROMO

Kakva je budućnost slovenskih gradova i kakvu ulogu u tome imaju pametni gradovi?

Tehnološke inovacije poput pametnih gradova imat će ključnu ulogu u oblikovanju budućnosti slovenskih gradova. Te inovacije mogu pomoći u uštedi energije, poboljšanju sigurnosti i kvaliteti života

Gigantski krokant sv. Duje za proslavu Bobisovog 75. rođendana i Sudamje
PROMO

Gigantski krokant sv. Duje za proslavu Bobisovog 75. rođendana i Sudamje

Iz Bobisa pozivaju: "Pridružite se Bobisu i gradu Splitu, u utorak 7. svibnja, na splitskim Prokurativama i budite dio povijesti dok slavimo ovogodišnju Sudamju i 75 godina legendarnog Bobisa.“
Odmorite se u njegovanom vrtu
PROMO

Odmorite se u njegovanom vrtu

Robotska kosilica brine se za uređenje okoliša što znači da možete uživati ​​u miru i tišini tijekom vikenda i usredotočiti se samo na opuštanje