Uživanje u pjesmama i hit serijama uz Deezer i HBO GO | 24sata
Obavijesti

Promo sadržaj

Uživanje u pjesmama i hit serijama uz Deezer i HBO GO

Uživanje u pjesmama i hit serijama uz Deezer i HBO GO
1

Poznato je da Simpa nije cicija, pa uz svaku aktivaciju Deezera i HBO GO opcije svojim korisnicima daje i gigu koju Simpa korisnici mogu trošiti kako god žele – ili ju pak pretovariti u sljedeći mjesec uz reaktivaciju

Simpa od danas svojim korisnicima omogućava uživanje u najboljoj glazbi, online serijama i filmskom sadržaju putem aplikacija Deezer i HBO GO i to po promotivnim cijenama i uz dodatne pogodnosti. Tako će generacije koje su konstantno u pokretu moći uživati u čarima Deezera po cijeni od samo 9 kuna prilikom prve aktivacije. Ako korisnik ovu opciju odluči dalje koristiti, svaku će sljedeću aktivaciju platiti 39 kuna - osim ako se radi o korisniku Velikog Glanca gdje je svaka sljedeća aktivacija dostupna po povlaštenoj cijeni od 29 kuna. Najbolje od svega jest da aktivacija opcije uključuje i 1 GB prometa koji se može trošiti kako god korisnik želi, dok se eventualni nepotrošeni megabajti iz opcije automatski sele u sljedeći mjesec prilikom reaktivacije opcije.

Također,  budući da je era naslonjača iza nas, za ljubitelje najpopularnijih serija i filmskih naslova, Simpa je pripremila i opciju HBO GO koja omogućava neograničen pristup gledanju više od 5000 sati sadržaja, gdje god se nalazili. Kao i prilikom svake aktivacije Deezer opcije, Simpa i ovdje daje gigu za još bezbrižnije surfanje koju mogu trošiti kako god žele – ili ju pak pretovariti u sljedeći mjesec. Mjesečna aktivacija HBO GO opcije za korisnike Velikog Glanca iznosi 29 kn, a ostalim korisnicima dostupna je za 39 kn po aktivaciji.

Deezer je glazbena platforma koja sadrži više od 53 milijuna domaćih i stranih pjesama, omogućava uživanje u vrhunskom sadržaju čak i bez potrošnje interneta. Uz to, garantira premium iskustvo slušanja glazbe bez ikakvih reklama, a ne gasi se niti prilikom zaključavanja ekrana mobilnog uređaja. Oni koji traže stalnu inspiraciju, imaju mogućnost prepustiti se opciji Flow koja predlaže nove pjesme prema žanru koji korisnik inače preferira. 

Prema istraživanju o navikama slušanja glazbe u Hrvatskoj čije su rezultate predstavile Hrvatska diskografska udruga u suradnji s Hrvatskom udrugom poslodavaca, Deezer je jedan od streaming servisa zaslužan za prvi rast glazbene industrije u posljednjih deset godina i postaje dominantan način slušanja glazbe u svijetu, a broj korisnika bilježi trend rasta iz godine u godinu. Zato nije iznenađujuća činjenica kako je Deezer najpoznatiji streaming servis kojeg se spontano dosjetilo 30 posto ispitanika.

Aktivacija novih opcija moguća je online i standardno slanjem SMS poruke na 13636 s ključnim riječima „DAJ DEEZER“ ili „DAJ HBO“, ovisno koju opciju korisnik želi aktivirati.

Nove opcije dostupne su od 15.11. Više informacija pronađite na Simpa stranicama.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Maštate o savršenom ljetnom odmoru? Onda su ovo neke od destinacija koje morate posjetiti
PROMO

Maštate o savršenom ljetnom odmoru? Onda su ovo neke od destinacija koje morate posjetiti

Za sve one koji su napokon dočekali vrijeme godišnjih odmora, ali nemaju plan kamo otputovati, pronašli smo neke od najpopularnijih destinacija za ljetovanje u 2024. godini - od nezaobilaznog Mediterana do ljetnog osvježenja u planinama

Uštedite s AutoZubakom: Gratis jamstvo do 2 godine uz svaki rabljeni automobil!
PROMO

Uštedite s AutoZubakom: Gratis jamstvo do 2 godine uz svaki rabljeni automobil!

Ljeto je savršeno vrijeme za nove avanture i duga putovanja, a AutoZubak vam omogućuje da uživate u svakom kilometru bezbrižno i sigurno! Istražite ekskluzivnu ponudu rabljenih s GRATIS jamstvom do 2 godine!
Gastronomsko putovanje po Hrvatskoj povoljnije uz Mealpass aplikaciju
PROMO

Gastronomsko putovanje po Hrvatskoj povoljnije uz Mealpass aplikaciju

Krenete li na put u narednim danima, pozivamo vas da isprobate MEALPASS ponudu na putu prema moru