Obavijesti

Promo sadržaj

Valamar je više od poslodavca, poručuje Nevija koja u ovoj kompaniji radi već godinama

Valamar je više od poslodavca, poručuje Nevija koja u ovoj kompaniji radi već godinama
2

Valamar bi, kaže Nevija, uvijek preporučila svima iz mnogo razloga. Ovo je njezina priča

U Valamaru, najvećoj turističkoj kompaniji u Hrvatskoj, 52-godišnja Nevija Laković prvi put se zaposlila s 15 godina kao servirka. Kako ističe, u Valamaru su već tada prepoznali da svoj posao radi s velikom odgovornošću. “Radila sam i kao konobarica, a zatim sam dobila i stipendiju. Puno mi je to značilo. U različitim životnim fazama Valamar je pokazao da je više od poslodavca”, ispričala je.

Od 2018. do danas zaposlena je kao nadzornica u Solaris Camping Resortu by Valamar, smještenom u Taru u Istri. Dnevna zaduženja Nevijinog radnog mjesta podrazumijevaju provjeru jesu li sobe i apartmani u objektima, kao i sve u njima, pripremljeni prema najvišim standardima. Vodi tim od 22 sobarice.

Flexi posao i brojni benefiti

Posao je, kaže, fleksibilan i uvijek postoji prostor za dogovor. “Uz materijalna prava, imamo i brojne benefite. Recimo, uz ValamArtist karticu možemo računati na 30% popusta u Valamarovim restoranima i barovima. Na raspolaganju su nam i drugi popusti na više od 300 prodajnih mjesta i na usluge kao što su okulist, zubar, frizer. Kolege koji dolaze iz drugih destinacija imaju plaćen i smještaj i tri obroka dnevno”, navodi.

Uz to što je kroz cijelu karijeru, kako kaže, imala priliku usavršavati se radeći uz najbolje, posebno je zadovoljna i destinacijom u kojoj radi. “Solaris Camping Resort by Valamar ima jednu posebnu energiju. Radim izrazito lijep posao, prepun komunikacije s gostima i s kolegama. Gosti nas vole i redovno se vraćaju - neki od njih dolaze ovdje 30-ak, 40-ak godina”, dodaje.

Ponosna je i na prilike za razmjenu iskustva s kolegama i nadograđivanje vlastitih znanja. "Na ovaj način možemo proširiti sve što znamo o poslu i primijeniti određena pozitivna iskustva drugih kolega i iz drugih objekata”, kaže.

Valamar bi, kaže, preporučila svima, a posebice mladima. “Riječ je prvenstveno o modernom, odgovornom i stabilnom poduzeću. Zaposleni imaju priliku za napredak i usavršavanje, a samim time i za realizaciju svih svojih ambicija. Ovdje se svi osjećamo dobrodošlo i kao da tu pripadamo. Valamar je prvi s razlogom”, ističe Nevija.

Kompanija zadovoljnih zaposlenika

Sobarica nadzornica s kolegama

U Valamaru su joj se na nekoliko sezona pridružili i sinovi. “Obojica bi također Valamar rado preporučili drugima. Kažu da su puno toga naučili ovdje. Mlađi sin će ove godine nastaviti raditi u Marea Valamar Collection Suites objektu u Poreču. Iskustvo rada u Valamarovim objektima prilika je za stjecanje znanja i iskustva, druženje s kolegama, učenje jezika kroz interakciju s gostima i još puno toga”, otkriva.

Svidjela vam se Nevijina priča i htjeli biste raditi u top destinacijama na Jadranu? Valamar je upravo u potrazi za nadzornicom. Na poveznici doznajte više o poziciji i ispunite prijavnicu.

Što možete očekivati u sezoni 2022.?

  • Povećanje plaća i nagrada

Valamar od ove godine pokreće proces usklađivanja plaće za stručna zanimanja u hotelima, kampovima i ljetovalištima  s plaćama u vodećim europskim destinacijama. Uz rast od prosječno 14 posto, ove godine će tako plaće Valamarovih zaposlenika na stručnim zanimanjima, uključujući kuhare, konobare, kućne majstore specijaliste i recepcionare, iznositi od 1.000 do 1.600 eura neto mjesečno. Nastavlja se i s programima nagrađivanja izvrsnosti prema kojima su u prošloj godini djelatnicima isplaćene nagrade iz programa „13. i 14. plaće“ u iznosu do 1.500 eura neto, ovisno o tome koliko su dugo i uspješno radili. Povećava se i Valamar jamstvo, garancija minimalnih neto primanja za sobarice, pomoćne kuhare, pomoćne konobare, kuhinjske radnike, servire i niz drugih radnih mjesta na mjesečni iznos od 750 do 1.100 eura neto.

  • Kontinuirano unapređenje uvjeta rada

Programom “Flexi posao” zaposlenicima hotela, kampova i ljetovališta nudi se mogućnost dva slobodna dana u tjednu, te rada u jednoj smjeni i prilagođavanja radnih obveza potrebama djelatnika, sve radi što bolje ravnoteže privatnog i poslovnog života. Programom “Živi destinaciju”, osim kvalitetnog smještaja i prehrane svim zaposlenicima koji dolaze raditi iz drugih krajeva Hrvatske, djelatnicima se osiguravaju popusti na više od tristo prodajnih mjesta te im se pruža mogućnost korištenja destinacijskih zabavnih sadržaja. Više o otvorenim radnim mjestima, uvjetima rada te razlozima zbog kojih Valamar Riviera titulu TOP poslodavca u turizmu nosi već dugi niz godina potražite na službenim stranicama Valamar Riviere i Facebook profilu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Osvojite ljetovanje u Istri u iznosu od 2.000 eura
PROMO

Osvojite ljetovanje u Istri u iznosu od 2.000 eura

Ljeto je doba kada se svi veselimo opuštanju na plažama, istraživanju novih destinacija i stvaranju dragocjenih trenutaka s obitelji i prijateljima.

120 godina uz Borotalco!  Slavlje u baršunastom zagrljaju svježine
PROMO

120 godina uz Borotalco! Slavlje u baršunastom zagrljaju svježine

Ove godine popularni talijanski brand Borotalco slavi 120. rođendan!
Unique - namještaj po mjeri
PROMO

Unique - namještaj po mjeri

Unique - namještaj po mjeri koji vam omogućuje da iskoristite svaki centimetar svoje kupaonice.