Obavijesti

Promo sadržaj

Vanja Halilović postala direktorica marketinga Kutjevo d.d.

Vanja Halilović postala direktorica marketinga Kutjevo d.d.
3

Uprava tvrtke Kutjevo d.d. imenovala novu direktoricu marketinga, Vanju Halilović, koja će svojim medijskim i HoReCa iskustvom pridonijeti strategiji razvoja, širenja i pozicioniranja vina iz portfelja vinarije Kutjevo.

Uprava tvrtke Kutjevo d.d. početkom veljače je na poziciju direktorice marketinga imenovala Vanju Halilović, mag. nov., koja dolazi u vinariju Kutjevo s odličnim poznavanjem prodajnih i marketinških trendova HoReCa tržišta te dugogodišnjim iskustvom rada na nacionalnim i lokalnim televizijama.

"Izuzetno sam sretna što ću surađivati s vrhunskim timom stručnjaka na vrlo izazovnim projektima te što ću imati priliku kreativnim i inovativnim strategijama pridonijeti razvoju, širenju i pozicioniranju vina iz portfelja vinarije Kutjevo. S obzirom na to da sam u posljednjih nekoliko godina bila uključena u projekte vrhunskog ugostiteljstva, bila sam u poziciji pratiti HoReCa trendove u Hrvatskoj i svijetu koji će mi svakako biti od pomoći pri realizaciji uspješnih rezultata u Kutjevu", proučila je Vanja Halilović nakon preuzimanja nove pozicije.

Uprava Kutjeva d.d. je kao dugoročni cilj Odjela prodaje i marketinga postavila razvoj i širenje distribucije premium linija buteljiranog programa u kojem Vanja Halilović kao zadatak ima definiranje i postavljanje strateških komunikacija te implementaciju medijskih kampanja.

Vinarija Kutjevo u posljednjih pet godina transformirala je način rada i značajno unaprijedila rezultate strateškog distribucijskog područja na razini Hrvatske i izvoznih tržišta s ukupnom godišnjom prodajom od pet milijuna litara vina.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.