Obavijesti

Promo sadržaj

Vaš saveznik u borbi s prašinom i dlakama

Vaš saveznik u borbi s prašinom i dlakama
3

Recite zbogom čak i najmanjim česticama prašine i osigurajte čist dom za svoju obitelj

Izbor učinkovitih Gorenje usisavača s vrećicom ili bez vrećice, s kabelom ili bez njega, čišćenje će učiniti jednostavnim i efikasnim te će vam ostati više vremena za druge aktivnosti, kako vam zvuči priprema ručka u Gorenje wok tavi? Kupite odabrani model Gorenje usisavača u razdoblju od 21.03. do 30.04.2024. godine, registrirajte svoju kupnju i na poklon dobivate Gorenje Wok tavu. Proljetno čišćenje nikad nije bilo zabavnije!

Usisavači Gorenje savršeno su rješenje za sve vrste nereda. Jednostavni su za rukovanje i transport, ergonomski dizajnirani. Usisavači Gorenje G•Force dostupni su u sljedećim serijama G•ForceLite, G•ForcePlus i G•ForcePro. Imaju gumirane odbojnike i kotače, to ih čini sigurnijima za namještaj, tako da možete biti sigurni da skupljate samo prašinu i prljavštinu na tlu, a da usput ne oštećujete osjetljive podove, namještaj ili uglove zidova. Zahvaljujući inovativnoj četki XpandZone s dvostrukim otvorom za sakupljanje prašine u obliku slova X, možete očekivati brže i učinkovitije sakupljanje prašine s tepiha, tvrdih površina i parketa, čineći usisavanje učinkovitijim i lakšim.

Modeli PRO serije dolaze s TouchControl LED osvjetljenim zaslonom s pet unaprijed postavljenih programa, oni reguliraju snagu usisavanja i određuju najprikladniju za određenu vrstu površine. Sve vrste prostorija i podova sa svim razinama prljavštine i neurednosti lako će se nositi s vrlo učinkovitim novim usisavačem Gorenje. Opremljen je tehnološki naprednim motorom HighPerformance koji se može pohvaliti izvanrednom radnom učinkovitošću. Teško ih je primijetiti budući da su SuperSilent. Usisavači Gorenje rade uz minimalnu buku, omogućujući vam da usisavate kasno tijekom dana ili rano ujutro, a da ne ometate druge.

Usisavači Gorenje G•Force dostupni su u varijanti vrećice ili posude u različitim kombinacijama boja, za svaki ukus. Jamče vrhunske rezultate usisavanja i čist zrak (zahvaljujući HEPA filtraciji), što će posebno cijeniti osobe sklone alergijama.

Perjanicu Gorenje usisavača namijenjenih za čišćenje površina na kojima borave kućni ljubimci, predstavlja upravo G•ForceLite model, VCEA28GLBK, kojeg krase vrhunske performanse u čišćenju, ali i odlična energetska učinkovitost te brojne druge karakteristike koje će ga učiniti vašim omiljenim saveznikom u borbi s prašinom već nakon prvog korištenja. Ovaj model iz Lite linije opremljen je posebnom četkom za uklanjanje dlaka kućnih ljubimaca i nekoliko prednamještenih programa, kako bi odabrali odgovarajuću razinu snage usisavanja za različite vrste površina.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otvorena Mia poliklinika u Rijeci
PROMO

Otvorena Mia poliklinika u Rijeci

Stručnost i iskustvo Pronatal grupacije dostupni pacijentima iz Hrvatske, Slovenije i Italije

'Automobil  zapravo koristimo jedan sat na dan, a mjesečno nas stoji barem 500 eura'
PROMO

'Automobil zapravo koristimo jedan sat na dan, a mjesečno nas stoji barem 500 eura'

Među onima koji se, između ostalog, zalažu za stvaranje naprednih rješenja u području održive mobilnosti je i slovenska tvrtka Avant Car
Baby boom u Slavoniji i Podravini
PROMO

Baby boom u Slavoniji i Podravini

Već imaju jasličku, vrtićku i predškolsku grupu, a očekuju još dvadesetak prinova koje će dohraniti i pustiti u prirodu. U Dravskoj priči u Virovitičko-podravskoj županiji nikad nije dosadno