Obavijesti

Promo sadržaj

Vaša doza luksuza-Prahir Fine Jewellery!

Vaša doza luksuza-Prahir Fine Jewellery!
13

Zlatni i dijamantni nakit zagrebačka obitelj Prahir kreira već više od pola stoljeća kombinirajući tradicionalnu ručnu izradu i moderne tehnologije kako bi udovoljila željama svojih kupaca prateći svjetske trendove u proizvodnji nakita

U društvu prijatelja, medija i klijenata svečano otvorena peta poslovnica poznatog branda - Prahir Fine Jewellery store, a centar Grada postao je oaza jedinstvenog zlatnog i dijamantnog nakita.

U večeri posvećenoj luksuzu svoje uzvanike dočekali su– Tomislav i Hrvoje Prahir, vlasnici ovog luksuznog branda, a voditeljsku ulogu preuzela je Iva Šarić. Uzvanici su uživali u zvucima pjevačice Ane Opačak i njezinog banda Lite motive, Magnolia slatkim zalogajima i Beefeater koktelima.

Dozi luksuza nisu odoljela ni brojna poznata imena iz javnog života;  Ana Begić Tahiri, Nataša Janjić, Matija Vuica, Bojana Gregorić-Vejzović, sestre Martina Čičko-Karpetrić i Morana Saračević, Nevena Rendeli, Jasmina Bagarić sa suprugom Daliborom Bagarićem, Zoran Aragović, Davor Grgin, Tihana Harapin Zalepugin, aktualna Miss Hrvatske Katarina Mamić, Ivona Hemen – ali i vodeće hrvatske influencerice; Donna Lugonja, Brita Bobetić, Klaudija Kelemović,Nika Doira Grbac, Nera Nikolić i mnoge druge.

Prahir Fine Jewellery store oaza inspirirana bezvremenskom elegancijom i minimalizmom u samom srcu grada na adresi Bogovićeva 1b, krije zavodljivu ljepotu jednostavnosti i prozračnosti koja u kombinaciji sa sofisticiranim elementima poput mramora, zlata, bijelog drva i stakla, ovom  interijeru daje moderan twist.

Zlatni i dijamantni nakit zagrebačka obitelj Prahir kreira već više od pola stoljeća kombinirajući tradicionalnu ručnu izradu i moderne tehnologije kako bi udovoljila željama svojih kupaca prateći svjetske trendove u proizvodnji nakita.

Kolekcije prožete ljubavlju i romantikom,  inspirirane elegancijom i glamurom nekih davnih vremena, odraz su ljubavi prema kreiranju bezvremenskih komada nakita koji vas sasvim sigurno neće ostaviti ravnodušnim.

U svojoj ponudi, osim prstenja i zaručničkog prstenja možete pronaći lančiće s privjescima, naušnice od bijelog, žutog i rose zlata te nakit oplemenjen dragim kamenjem. Osim zlatnog nakita u ponudi su i kolekcije tradicionalnog nakita izrađene od najfinijeg srebra kao i statement nakit  čiji moderni izričaj kao da prkosi bezvremenskom šarmu klasične elegancije. Svjetski popularni pendant lančići, medaljon privjesci, naušnice, ogrlice, prstenje ili narukvice izrađene u zlatu ili srebru  samo su dio  kolekcije u ponudi.

Budite originalni i posebni jer koji god detalj odaberete, zapamtite - dobar nakit bezvremenski je klasik.

Vaša oaza luksuza u srcu metropole - Prahir Fine Jewellery.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve