Obavijesti

Promo sadržaj

Vaša doza luksuza - Prahir Fine Jewellery!

Vaša doza luksuza - Prahir Fine Jewellery!
15

Nova kolekcija jednostavnog imena PRAHIR FJ X ANAMARIA  koja svoju premjeru ima upravo u Arena Centru, odraz je dugogodišnjeg rada i ljubavi prema stvaranju jedinstvenih komada nakita

Prahir Fine Jewellery store oaza inspirirana bezvremenskom elegancijom i minimalizmom u samom srcu Arena Centra otvorila je svoja vrata!

Zavodljiva ljepota jednostavnosti i prozračnosti koja u kombinaciji sa sofisticiranim elementima poput zlata i mramora uz notu luksuza koji ovom prekrasnom interijeru daju detalji izrađeni od bež i ljubičastog pliša, čine jedan moderni twist u odnosu na interijere zlatarnica na koje smo do sada navikli gledati.

Nova kolekcija jednostavnog imena PRAHIR FJ X ANAMARIA  koja svoju premjeru ima upravo u Arena Centru, odraz je dugogodišnjeg rada i ljubavi prema stvaranju jedinstvenih komada nakita koji je je savršeno utjelovila poznata influencerica Anamaria Raič pod budnim okom Dore Barker. Za make up je zaslužna Nika Doria Grbac(ndg make up)

Savršena harmonija boja i oblika stvara prave male umjetničke minijature inspirirane elegantnim formama, čistoćom oblika, finoćom izrade i eklektičnim stilom pravi su „joie de vivre“ ovoga proljeća.

Prateći taj duh kolekcija PRAHIR FJ X ANAMARIA izrađena je od najfinijeg zlata kojemu dašak zaigranosti daje kolorit dragog kamenja čija eksplozija boja vraća u orbitu hommage devedesetih. Kolekciju čine  takozvane „layering“ ogrlice, bogato nanizane narukvice, ring naušnice i prstenje ukrašeno nepravilnim geometrijskim oblicima koje savršeno pristaju uz svaki outfit i odišu nježnom elegancijom.

Veliki povratak ovoga proljeća bilježe i „snake“ ogrlice koje savršeno pristaju uz nanizane minimalističke ogrlice s matching narukvicama bogato nanizane u koloritima zlatnog sjaja koje su dio kolekcije PRAHIR FJ X ANAMARIA.

Zagrebačka obitelj Prahir zlatni i dijamantni nakit te vjenčano prstenje kreira već više od pola stoljeća kombinirajući tradicionalnu ručnu izradu i moderne tehnologije, kako bi udovoljila željama svojih kupaca prateći svjetske trendove u proizvodnji i dizajniranju bezvremenskih komada nakita, stvorenih da bi trajali godinama i prenosili se s generacije na generaciju.

15
| Foto: Prahir

Vašu dozu luksuza potražite u šestoj poslovnici - Prahir Fine Jewellery.

www.prahir.hr

www.instagram.com/prahir_finejewellery

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.