Obavijesti

Promo sadržaj

Vaša pećnica može postati vaš najbolji prijatelj

Vaša pećnica može postati vaš najbolji prijatelj
6

Od prapovijesti, prostor za kuhanje je središte doma i mjesto gdje bi se ljudi okupili i pronašli ugodno sklonište. U posljednja dva stoljeća kuhinja je postala srce našeg doma.

Danas se kuhanje pokazalo najčešćim oblikom druženja. U određenim obiteljima, priprema zajedničkog obroka je neka vrsta rituala. Ipak, čak i najstrastvenijim kuharima često je komplicirano primijeniti pravilan proces kuhanja u pretrpanom svakodnevnom rasporedu. Ako sanjate o tome da postanete pravi chef i održavate kućanstvo bez stresa, nastavite čitati!

Pečenje može biti zabava za cijelu obitelj!

Često se brinete što kuhati poslijepodne ili navečer, nakon što cijela obitelj završi sa svojom dnevnom rutinom? Jednostavno ne možete pronaći dovoljno vremena za pripremu zdravih i ukusnih obroka? Nove Gorenje OptiBake pećnice savršeno odgovaraju vama! Bit ćete oduševljeni spoznajom da jedna pećnica može napraviti takvu razliku u vašem životu. Jedinstvenim HomeMade oblikom, pećnica osigurava savršenu cirkulaciju zraka, tako da se više nikada nećete morati brinuti da će vaše jelo izgorjeti ili rezultirati nedovoljnom zapečenosti na jednoj strani. Iskustvo pečenja na potpuno novoj razini! Tko zna, možda pečenje može postati vaša omiljena obiteljska aktivnost?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Neka pećnica sama peče!

Želite početi sami pripremati obroke, ali niste sigurni kako napraviti prvi korak? U tom slučaju, AutoBake će vam biti izuzetno koristan. Imate popis 22 najpopularnija recepta na raspolaganju, tako da samo odaberete jelo, unesite težinu i pritisnite start. Nakon toga možete jednostavno leći na kauč i pričekati da pećnica obavi posao! Međutim, ako ste iskusniji »kuhar«, možete isprobati funkciju StepBake. Samo postavite parametre za svaki od željena 2 ili 3 koraka, a pećnica će učiniti ostalo. Je li vam teško zamisliti da ste u drugoj prostoriji i uživate u svom vremenu dok pećnica sama obavlja posao? To je sigurno moguće!

Zato što zaslužujete najbolje pripremljene obroke.

Tipična obiteljska scena. Svaki član obitelji ima svoju ideju o savršenom izboru večere. Iz dana u dan ista dilema – kako ugoditi svima? Jednostavno, OptiBake pećnica nudi toliko prostora da možete pripremiti nekoliko različitih jela odjednom! Na kraju, i dalje ćete moći uživati u zajedničkoj večeri, okupljenoj za obiteljskim stolom! Zvuči kao savršena obiteljska harmonija, zar ne? Još bolje - možete pripremiti pravu večeru za veliki krug prijatelja u tren oka. Vaša pećnica bit će prethodno zagrijana za samo pet minuta, a sva jela ravnomjerno će se peći na svim razinama. Nema potrebe za otvaranjem pećnice tijekom postupka pečenja – možete samo povremeno pogledati pećnicu. Zahvaljujući Edge-to-edge overview vidjet ćete što se događa s vašom hranom kroz vrata!

Zdravi obroci u sjajnoj pećnici

Ponekad biti gurman znači da morate birati između svoje strasti i želje da ostanete u formi i jedete zdravo. Funkcije kao što su SteamAssist i ExtraSteam pomoći će vam riješiti ovu muku. Obje funkcionalnosti stvorit će optimalne uvjete pripreme hrane na pari. Želite li izbjeći dodavanje dodatnih masnoća u obroke?  AirFry značajka osigurava hrskavost hrane bez dodatnih kalorija. Oh, naravno, na kraju svih radosti i užitaka, uvijek postoji taj dosadni dio – čišćenje. Nitko nije oduševljen čišćenjem pećnice. Ne brinite, evo malo savjeta koji će vas razveseliti - OptiBake pećnice imaju nekoliko značajki koje će vam osigurati minimalni napor čišćenja. Neka zabava pečenja počne!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince
REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj