Obavijesti

Promo sadržaj

Vaše dijete želi mobitel? Kad je najbolje vrijeme da ga dobije?

Vaše dijete želi mobitel? Kad je najbolje vrijeme da ga dobije?
1

Kako tehnologija može utjecati na najmlađe i što znači odgovorno korištenje pametnih telefona

Pametni telefoni, ali i tehnologija općenito uvelike olakšavaju naše živote. Lakše i brže komuniciramo, dogovaramo se, efikasnije odrađujemo posao… Slično je i s djecom koja danas uz pomoć pametnih telefona mogu učiti, razvijati se i educirati dok ih roditelji u svakom trenutku mogu kontaktirati prilikom odlaska u školu, na trening ili na druženje s prijateljima. 

Međutim, iako mobiteli prvenstveno imaju pozitivnu ulogu, većina djece će uslijed nedovoljne kontrole vrlo lako dane provoditi zureći u ekrane. Stoga stručnjaci savjetuju roditeljima dosljedan pristup prilikom davanja mobitela djeci na korištenje, a naročito ako se radi o manjoj djeci.

Huawei, društveno odgovorna kompanija kojoj su korisnici na prvom mjestu, potiče i prepoznaje potrebu za odgovornim korištenjem pametnih telefona kod djece, ali i odraslih. Stoga su odlučili provesti istraživanje na području Hrvatske kako bi ispitali navike korištenja pametnih uređaja kod djece i odraslih, ali i kako bi osvijestili javnost o odgovornom i umjerenom korištenju istih.

Ako ste roditelj i želite sudjelovati u istraživanju, odgovorite na dolje navedena pitanja, dok ćete o rezultatima moći čitati uskoro.
 

 
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
PROMO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“
PROMO

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Ako vas more ljubavne, financijske, zdravstvene ili poslovne brige, znajte da je vidovnjakinja Sandra ovdje za vas! Bilo da ste u Hrvatskoj ili inozemstvu, Sandrinom „kirurški preciznom“ Daru vidovitosti neće promaknuti fini detalji iz vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!
U Hrvatskoj se pokušava izgraditi lokalni identitet, a sve kuće i zgrade izgledaju isto
PROMO

U Hrvatskoj se pokušava izgraditi lokalni identitet, a sve kuće i zgrade izgledaju isto

Razgovaramo s Alenom Žunićem, arhitektonskim vizionarom čija su specijalnost urbane preobrazbe i razvoj modela planiranja gradova