Promo sadržaj

Komentari 0

Vaše dragocjenosti vjerojatno vrijede više nego što mislite

Vaše dragocjenosti vjerojatno vrijede više nego što mislite

Često posjećujem Hrvatsku. Kupio sam nekoliko dobrih starih satova, među kojima i Rolex, Omegu i Patek Philippe. Kupili smo i nekoliko komada antiknog nakita i starinskih dijamanata za moju osobnu kolekciju, ali i za međunarodne klijente.

Oduševio nas je broj posjetitelja koji smo zatekli, bilo je više stotina ljudi…

Od 1976. sam posjetio preko 40 zemalja u kojima sam i procjenjivao i kupovao. Inače sam konzultant aukcijskim kućama i trgovcima iz cijeloga svijeta. Veselim se što ću i Vas imati priliku ugostiti na svom velikom eventu.

Osobno Vas pozivam da sa sobom ponesete svoje vrijedne stare satove, antikni nakit, dijamante i zlato na našu besplatnu procjenu vrijednosti. Odlučite li se za prodaju procijenjenih predmeta isplatit ćemo iste u gotovini.

TRAŽIMO! - Za moju privatnu zbirku i prekooceanske klijente!

Hitno kupujemo satove u bilo kakvom stanju marke : Rolex, Older Gents Rolex Oyster Tudors, Patek Philippe, International Watc Company, Cartier, Old Gents Omege, Vacheron Constantin, Breitlinge starije od 1980., stare mehaničke kronografske satove, kao i stare zlatne džepne satove (molimo ne srebrne).

Voljni smo platiti više za satove u originalnim kutijama i sa starim originalnim garancijama i sl. Od antiknog nakita posebno tražimo starije dijamante, kao i stari dijamantni nakit te potpisane primjerke brandova poput Cartiera, Tiffanyja, Boucherona i sl. Tražimo i sve zlatne artikle Gold Boxes i D'Art predmete - Ruske, Francuske i Austrijske.

Vrijeme i mjesta evenata :

Zagreb – utorak 30. 11. 2021., srijeda 1. 12. i četvrtak 2. 12. 2021.

Esplanade Zagreb Hotel
Mihanovićeva 1,
10000 Zagreb,
(Istambul Suite)

Vrijeme: od 09.00  do 13.00 sati te od 14.00 h do 18.00 sati

Telefon: 092/4131407 (od utorka 30.11.2021.)

Email martin@classicwatchcompany.com